Health2Work Academy

Binnen de Health2Work Academy delen we onze kennis over gezondheid en vitaliteit in de werkomgeving. Wij bieden deze kennis op een gemakkelijke en begrijpelijke manier aan.

Workshops

Vanuit de Health2Work Academy worden trainingen, workshops en voorlichtingen aangeboden op het gebied van gezond en efficiënt werken. Health2Work werkt hierin samen met verschillende externe deskundigen. Health2Work is specialist in productergonomie. Echter zijn wij er ons van bewust dat productergonomie slechts een schakel is binnen het hele proces. Om het totale proces te optimaliseren, is kennis nodig vanuit diverse invalshoeken. Deze kennis bieden wij via de Health2Work Academy. 

Incompany workshops

Sinds kort organiseren wij naast workshops waar iedereen zich voor in kan schrijven, ook incompany workshops. Dit zijn geheel verzorgde workshops bij u op locatie. Een training op elk gewenst moment, op de wijze die voor u en uw collega’s het best past. 

De kennisbank

De kennisbank op deze website is een bron van informatie als het gaat om gezondheid en vitaliteit in de werk- en zorgomgeving.

Daarnaast zorgen we ervoor dat we onze kennis op het gebied van productergonomie altijd up-to-date houden door de laatste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren