Akoestische wand

6 Item(s)

per pagina

Grid  Overzicht 

Akoestische wandpanelen

Wil je de akoestiek verbeteren in je werkomgeving? Akoestische wandpanelen zorgen voor een verbeterde spraakverstaanbaarheid in een ruimte. Een akoestische wand voorkomt een hinderlijke echo of nagalm tijdens het werken. Health2Work biedt verschillende wandpanelen en wandelementen die ervoor zorgen dat in een werkomgeving een warm geluid ontstaat. Het vermijden van hinderlijke geluiden zorgt voor een verbeterde productiviteit voor de werknemer in de ruimte. 

Wanneer kies je voor een akoestische wand

Akoestische wandpanelen zijn onder andere van belang in de kantooromgeving waar veel gebeld en besproken wordt. Dit zorgt voor een prettige werksfeer. Als de mogelijkheden via het plafond beperkt zijn, kun je met akoestische gordijnen en wandpanelen het gewenste resultaat bereiken.

Om de akoestiek te verbeteren kun je daarom een akoestische wand creëren. De elementen worden verlijmd en met verschillende bevestigingssystemen aangebracht. 

Akoestiek verbeteren met design

Onze akoestische omgeving heeft een grotere invloed op onze werksfeer dan we denken. Daarom is het verstandig om hieraan eisen te stellen. Met onze wandoplossingen realiseert u een effectieve geluidsabsorptie op de wanden met een esthetische uitstraling. Een goede akoestiek zorgt niet alleen voor het oor, maar ook voor het oog.