Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Blog categorie: industrieomgeving

Skelex steeds vaker zichtbaar in de bouw

Skelex steeds vaker zichtbaar in de bouw

De Skelex is steeds vaker zichtbaar in de bouw. Beroepen als; stukadoor, lasser, schilder, scheepsbouwer en metaalbewerker hebben veel baat bij deze exoskeletten, doordat ze een goede ondersteuning bieden tijdens zware en of intensieve werkzaamheden.

4 min
Powernap op het werk

Powernap op het werk

Wist je dat het slaaptekort van werknemers miljarden aan kosten met zich meebrengt? Een vermoeide medewerker heeft een verhoogd risico om fouten te maken. Lees meer over de gevolgen van vermoeidheid op de werkvloer en de positieve effecten van een powernap.

5 min
Hoe is de akoestiek in jouw werkomgeving?

Hoe is de akoestiek in jouw werkomgeving?

Een kantoortuin bevordert de interactie en kennisdeling tussen jou en je collega’s. Maar pas op! Geluidsoverlast ligt op de loer en rumoer op de werkvloer is een grote irritatiefactor op kantoor. Slechte akoestiek heeft invloed op je gemoedstoestand en productiviteit. Recente onderzoeken tonen aan dat maatregelen om geluid te verminderen tot minder stress leidt.

3 min
30 dagen producten proberen

30 dagen producten proberen

Onze producten gratis uitproberen in je eigen werkomgeving: dat is toch de beste manier om erachter te komen of de producten echt iets voor jou zijn? Wij bieden je de kans om onze producten 30 dagen kosteloos op proef te testen. Benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Wij leggen het uit in deze blog!

2 min
Robuuste werktafels voor de industrie

Robuuste werktafels voor de industrie

Speciaal voor de industriële werkomgeving heeft Health2Work een serie robuuste werktafels die tegen een stootje kunnen. De werktafels zijn eenvoudig aan te passen of uit te breiden met verschillende accessoires.

2 min