Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Meedenken en adviseren

12 augustus 2016
Laatste wijzigingsdatum: vrijdag 20 sep. 2019
Meedenken en adviseren

Sylvia Haans, leveranciersmanager Arbo & Gezondheid bij CZ.

Sylvia Haans: ‘Bij CZ hebben we onze leveranciers hoog in het vaandel staan, we zien ze graag als adviseur en partner. Health2Work is zo’n leverancier. We krijgen goed onderbouwde adviezen en Health2Work denkt mee in oplossingen om klachten te verhelpen en te voorkomen.’

Past het product bij je?

Sylvia Haans vindt het fijn dat je de producten kunt uittesten. ‘Zo kun je in alle rust ervaren of het product voldoet en of het goed bij je past’.

Adviserende partij

‘Health2Work werkt snel en oplossingsgericht en is kundig in datgene wat ze adviseren. Kortom een goede adviserende partij die goed meedenkt’, aldus de leveranciersmanager Arbo & Gezondheid van zorgverzekeraar CZ.

Ook advies nodig? Doe dan een adviesaanvraag en wij helpen je graag verder!

Laat je adviseren
Aafke Wallie van Dijk
Aafke Wallie van Dijk

Aafke Wallie is sinds 2015 marketingmedewerker bij Health2Work. Ze is verantwoordelijk voor alle communicatiemiddelen. “Bij Health2Work hebben we als doel mensen een gezonde werkplek te bieden, zodat ze productiever te werk kunnen gaan. Ook ik vind het belangrijk dat mensen met plezier naar hun werk gaan. Dat wij daar als team voor kunnen zorgen, vind ik een mooie gedachte.”

Ga naar alle blog berichten van Aafke Wallie