Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Betere arbeidsomstandigheden bij Vixia

03 september 2018
Image

Ger Gelissen, KAM adviseur bij Vixia, over Health2Work: 'We vinden het belangrijk een blijvende, passende oplossing te vinden voor onze medewerkers.' Ger Gelissen ziet Health2Work als adviseur en niet alleen als leverancier. ‘Wij houden ons bij Vixia bezig met de arbeidsomstandigheden, nog specifieker met de werkplekken.’

Vixia is een werk-leer-bedrijf dat arbeidsplaatsen regelt voor mensen met een indicatie op grond van de Wet sociale werkvoorziening (Wsw).

Vixia maakt o.a. gebruik van de Edero Armondersteuning, speciaal ontwikkeld voor mensen die weinig spierkracht hebben of hun spieren niet langdurig kunnen gebruiken of belasten. Dit veercompensatiesysteem neemt het volledige gewicht van de arm op een soepele manier over, door middel van een simpele, eenmalige instelling. Health2Work biedt oplossingen op maat. ‘We maken hier gebruik van veel aangepast handmateriaal, zoals toetsenborden, muizen en speciale lampen.’

Vixia geeft aan zeer tevreden te zijn met de diensten van Health2Work. De medewerkers voelen zich beter door inzet van de juiste producten waardoor ze een goede werkhouding aannemen.

Aafke Wallie van Dijk
Aafke Wallie van Dijk

Aafke Wallie is sinds 2015 marketingmedewerker bij Health2Work. Ze is verantwoordelijk voor alle communicatiemiddelen. “Bij Health2Work hebben we als doel mensen een gezonde werkplek te bieden, zodat ze productiever te werk kunnen gaan. Ook ik vind het belangrijk dat mensen met plezier naar hun werk gaan. Dat wij daar als team voor kunnen zorgen, vind ik een mooie gedachte.”

Ga naar alle blog berichten van Aafke Wallie