InMotion dynamisch werken

Art.nr. WTKT005.100002

Met de InMotion wordt het mogelijk om op de werkvloer te bewegen.

Lees meer..
299,-  excl. btw 361,79  incl. btw

Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 03 808 43 99 of 
laat u bellen door een deskundige

Geschikt voor deze klachten

Omschrijving

Health2Work

De InMotion is een compacte fitnessoplossing om je kuiten, dijen en billen te trainen. Het apparaat kan naast het bureau geplaatst worden om af en toe even te bewegen. Naast dat de InMotion zittend te gebruiken is, kan hij ook staand gebruikt worden. De weerstand is verstelbaar en de afstand die afgelegd is, wordt weergeven op een display.

LET OP: De InMotion is NIET geschikt om onder het bureau te gebruiken!

Aanbevolen door professionals

  • Verbetert de gezondheid
  • Bevordert de bloedcirculatie
  • Werkt vermoeidheid (door langdurig zitten of staan) in de benen weg

Downloads

Productsheet≈1 MBPDFDownloaden

InMotion handleiding

213,28 KBPDFDownloaden

Vragen van klanten over Dynamisch werken

Wat is een hernia?

Een hernia nuclei pulposi ofwel hernia van de tussenwervelschijf is een aandoening van de rug waarbij de tussenwervelschijf uitstulpt. Hierdoor kan een zenuw beklemd raken met als gevolg pijnklachten en uitstraling naar de benen.

Neem contact op voor meer informatie

Waarom een laptophouder?

Een nadeel van het gebruik van een laptop is dat je niet in staat bent om toetsenbord en beeldscherm onafhankelijk van elkaar te positioneren. Hierdoor is een ergonomisch verantwoorde opstelling van toetsenbord (juiste afstand) en beeldscherm (juiste hoogte) niet mogelijk. Dit komt omdat het beeldscherm vast zit aan het toetsenbord. Met een laptophouder kunt je het beeldscherm op de door jou gewenste hoogte instellen. Hierdoor wordt de kijkafstand geringer en wordt het beeldscherm op de juiste hoogte gepositioneerd. Onnodige oog- en nekbelasting wordt zo voorkomen.  

Bekijk onze laptophouders

Waarom en wanneer maatwerk?

De afgelopen jaren is steeds meer aandacht besteed aan het ontwerpen van kantoormeubilair. Met als gevolg dat er veel ergonomisch onderzoek is verricht naar onder andere drukverdeling, bewegingsmechanieken en comfortbeleving. Naast deze onderzoeken wordt door fabrikanten ook gebruik gemaakt van data uit de DiNed tabel. Deze tabel bevat gegevens over lichaamsafmetingen van de Nederlandse beroepsbevolking. Ondanks het verbeterde meubilair voldoet standaard meubilair in 5 tot 10% van de gevallen onvoldoende. In deze gevallen kunt u gebruik maken van de maatwerkoplossingen van Health2Work. Wij komen bij je langs om de situatie op te nemen en een goed advies te geven. Onze Ergoshape bureaustoel is een voorbeeld van maatwerk, waarbij we toch de gebruiker de mogelijkheid bieden om de stoel op proef enkele weken te testen.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is cervicaal?

Cervicale wervelkolom ofwel nekwervelkolom.

Neem contact op voor meer informatie

Is mijn laptop niet te klein of te groot voor een laptophouder?

We hebben voor elke formaat laptop en werkplektype een geschikte laptophouder in ons assortiment. Als je twijfelt of de laptophouder past bij jouw laptop geef ons even het type laptop door, zodat we het voor je uit kunnen zoeken.  

Bekijk onze laptophouders

De volgende producten zijn misschien ook interessant

ErgodeskBike Basic

ErgodeskBike Basic...

399,-  excl. btw 482,79  incl. btw
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren