Humanscale M2 flatscreenarm

Art.nr. DVKT032.100022
Functionaliteit, kwaliteit en eligantie in één flatscreenarm. De Humanscale M2 is met simpele handbewegingen te verstellen in de hoogte, diepte en kijkhoek.
Vanaf € 207,00 excl. btw € 250,47 incl. btw

Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Heine de Bruin ergonomisch adviseur

Direct gratis advies: 03 808 43 99 of 
laat u bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Bij ons ontvang je persoonlijk en deskundig advies op maat.
  • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

Functionaliteit, kwaliteit en eligantie in één flatscreenarm. De Humanscale M2 is met simpele handbewegingen te verstellen in de hoogte, diepte en kijkhoek.

Stabiele flatscreenarm

De Humanscale flatscreenarm is erg stabiel. Tijdens het verstellen beweegt de complete constructie van de flatscreenarm hierdoor bijna niet.

Kabelmanagement

Een opgeruimd en netjes bureau zorgt voor een fijnere werkplek. De Humanscale flatscreenarm draagt hieraan bij doordat deze is voorzien van kabelgeleiders. Hierdoor kun je kabels eenvoudig wegwerken in de Humanscale M2.

Aanbevolen door professionals

  • Geschikt voor 95% van alle beeldschermen (max. gewicht 9 kg)
  • Geïntegreerde kabelgeleiding
  • Contragewicht is eenvoudig af te stellen

Specificaties

Lichamelijke klachtenHoofdklachten, Nekklachten, Schouderklachten
Aantal monitorenÉén monitor
Verstel frequentieRegelmatig (flexwerkplek)
BevestigingBureauklem
LaptopbeugelNee
VerstelbaarJa
Vesa maatn.v.t.
Klembereik1 - 5 cm
KabelvoorzieningJa
Maximale belasting in kg9
KleurZilver
KantelbaarJa
RoteerbaarJa
ZwenkbaarJa

Downloads

Productsheet≈1 MBPDFDownloaden

Humanscale M2 Informatie

1,03 MBPDFDownloaden

Vragen van klanten over Flatscreenarm en monitorsteun

Dual of Multiscreen?

De grote beeldschermen van 22’’ of meer, kunnen ook in tweeën gedeeld worden, waardoor een dualscreen oplossing gecreëerd wordt. Steeds meer computergebruikers werken met twee of meer applicaties tegelijk, waarbij informatie van de ene applicatie vergeleken moet worden met die van een andere of moet worden gekopieerd van de ene naar de andere.

In deze gevallen is het prettig en werkt het veel efficiënter om beide applicaties naast elkaar weer te geven. Wetenschappelijk onderzoek geeft aan dat hiermee bij specifieke taken 33% minder fouten gemaakt worden en de productiviteit minimaal 11% hoger is (Colvin, 2004).  

Wat is de juiste hoogte van mijn beeldscherm?

Een monitor moet op de juiste hoogte en afstand worden geplaatst. De hoogte van het scherm wordt als volgt bepaald: de bovenrand van het scherm moet op of iets lager dan ooghoogte staan. Als je niet blind kunt typen, moet de monitor lager, zodat je minder nekbelasting hebt. Je kijkt immers continu én naar de monitor én weer naar het toetsenbord. De kijkafstand in onderstaande tabel is bij benadering. De formule om de exacte kijkafstand te bepalen is: de tekenhoogte (hoogte van de letter op het scherm in mm x 165 / Letterype Arial 10 is 4 mm hoog. Dus is de kijkafstand 66 cm) De kijkhoek is ook van belang voor de productiviteit van de medewerker. De ideale kijkhoek is tussen de 15 en 30°.  

juiste hoogte van een beeldscherm

Bekijk onze flatscreenarmen en monitorsteunen

Waarom een flatscreenarm of monitorsteun?

Om uw beeldscherm goed in te stellen, is het belangrijk dat je de hoogte, afstand en kijkhoek kunt instellen. Door gebruik te maken van een flatscreenarm of monitorsteun zet je je beeldscherm in een handomdraai in de juiste positie. Als je veel gebruik maakt van flexwerkplekken is een makkelijk instelbare flatscreenarm handig, zodat iedere medewerker de moeite zal nemen om het scherm op de juiste hoogte en afstand te plaatsen. 

Bekijk onze flatscreenarmen en monitorsteunen