ErgoFocus TFT Dual arm

Art.nr. 105447-1
De ErgoFocus TFT Dual is een strak en modern vormgegeven monitorarm
Lees meer..

Aanbiedingsprijs 153,-  excl. btw 185,13  incl. btw


levering binnen 1 week

* Verplichte velden

Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 03 808 43 99 of 
laat u bellen door een deskundige

Omschrijving

De ErgoFocus TFT Dual is een strak en modern vormgegeven monitorarm die geschikt is voor twee monitoren van van: 13” t/m 32”. Door zijn slimme ontwerp is de monitorarm gunstig geprijsd maar wel gebouwd volgens de laatste ergonomische eisen. Deze monitorarm is traploos en is alleen in hoogte te verstellen met behulp van een inbussleutel. Door zijn dubbele knikarm moeiteloos in diepte verstelbaar voor de meest ideale werkhouding.

Eenvoudige montage

Doordat deze arm standaard geleverd wordt met bladdoorvoer en bladklem (10-88 mm bladdikte) kan hij op elke werkplek zonder verrassingen gemonteerd worden en heb je in een handomdraai een prachtige ruimtebesparende en ergonomische oplossing.

Vesa quick release

Om de montage nog sneller en eenvoudiger te maken is deze arm ook standaard voorzien van een Vesa quick release systeem. Dit systeem is voorzien van een anti-diefstal lock. Om het geheel netjes af te werken wordt de arm tevens standaard geleverd met een handig kabelmanagementsysteem. De ErgoFocus TFT Dual monitorarm is verkrijgbaar in wit, zilver en zwart.

Draaihoek schema

Aanbevolen door professionals

  • Arm met geïntegreerd kabelmanagement
  • Geschikt voor zowel kleine als grote schermen
  • Gunstig geprijsd

Specifications

Lichamelijke klachten Hoofdklachten, Nekklachten, Schouderklachten
Aantal monitoren Twee monitoren
Verstel frequentie Zelden
Bevestiging Bureauklem
Laptopbeugel Nee
Scherm positionering Naast elkaar
Verstelbaar Ja
Vesa maat VESA 75 / 100
Klembereik 10 - 88 mm
Kabelvoorziening Ja
Maximale belasting in kg 8 kg
Kantelbaar Ja
Roteerbaar Ja
Zwenkbaar Ja

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Flatscreenarm

Dual of Multiscreen?

De grote beeldschermen van 22’’ of meer, kunnen ook in tweeën gedeeld worden, waardoor een dualscreen oplossing gecreëerd wordt. Steeds meer computergebruikers werken met twee of meer applicaties tegelijk, waarbij informatie van de ene applicatie vergeleken moet worden met die van een andere of moet worden gekopieerd van de ene naar de andere.

In deze gevallen is het prettig en werkt het veel efficiënter om beide applicaties naast elkaar weer te geven. Wetenschappelijk onderzoek geeft aan dat hiermee bij specifieke taken 33% minder fouten gemaakt worden en de productiviteit minimaal 11% hoger is (Colvin, 2004).  

Wat is de juiste hoogte van mijn beeldscherm?

Een monitor moet op de juiste hoogte en afstand worden geplaatst. De hoogte van het scherm wordt als volgt bepaald: de bovenrand van het scherm moet op of iets lager dan ooghoogte staan. Als je niet blind kunt typen, moet de monitor lager, zodat je minder nekbelasting hebt. Je kijkt immers continu én naar de monitor én weer naar het toetsenbord. De kijkafstand in onderstaande tabel is bij benadering. De formule om de exacte kijkafstand te bepalen is: de tekenhoogte (hoogte van de letter op het scherm in mm x 165 / Letterype Arial 10 is 4 mm hoog. Dus is de kijkafstand 66 cm) De kijkhoek is ook van belang voor de productiviteit van de medewerker. De ideale kijkhoek is tussen de 15 en 30°.  

juiste hoogte van een beeldscherm

Bekijk onze flatscreenarmen en monitorsteunen

Waarom een flatscreenarm of monitorsteun?

Om uw beeldscherm goed in te stellen, is het belangrijk dat je de hoogte, afstand en kijkhoek kunt instellen. Door gebruik te maken van een flatscreenarm of monitorsteun zet je je beeldscherm in een handomdraai in de juiste positie. Als je veel gebruik maakt van flexwerkplekken is een makkelijk instelbare flatscreenarm handig, zodat iedere medewerker de moeite zal nemen om het scherm op de juiste hoogte en afstand te plaatsen. 

Bekijk onze flatscreenarmen en monitorsteunen

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren