ErgoLine flatscreenarm voor een enkel scherm

Art.nr. 101432
De ErgoLine flatscreenarm is eenvoudig instelbaar en heeft een modern design.
Lees meer..

Aanbiedingsprijs 129,-  excl. btw 156,09  incl. btw


Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 03 808 43 99 of 
laat u bellen door een deskundige

Omschrijving

De ErgoLine flatscreenarm is een eenvoudig verstelbare monitorarm. De arm is in hoogte en diepte verstelbaar en kan alle kanten op draaien. Doordat het scherm draaibaar is kan deze zowel verticaal als horizontaal worden gebruikt.

Eenvoudige bevestiging

De ErgoLine flatscreenarm kan op meerdere manieren bevestigd worden op het bureau. Dit kan door de monitorarm direct op het bureaublad te monteren doormiddel van een gat te maken in het bureau. De monitorarm kan ook met behulp van een bureauklem worden bevestigd, hierdoor is het niet nodig om in het blad te boren. Beide opties worden bij de flatscreenarm geleverd.

Slim en modern design

De monitorarm heeft een slim en modern design. Het combineert een ruime verstelbaarheid met kracht en stabiliteit. De flatscreenarm past bovendien dankzij het moderne design in de meeste werkomgevingen. De ErgoLine flatscreenarm wordt geleverd in de kleur zilver/wit.

Aanbevolen door professionals

  • Breng je beeldscherm eenvoudig in de gewenste positie
  • Met modern en strak design passend in elke kantooromgeving
  • Met geïntegreerde kabelbegeleiding

Specifications

Lichamelijke klachten Hoofdklachten, Nekklachten, Schouderklachten
Aantal monitoren Één monitor
Verstel frequentie Regelmatig (flexwerkplek)
Bevestiging Bureauklem
Laptopbeugel Nee
Verstelbaar Ja
Vesa maat VESA 75 / 100
Klembereik 2 - 6 cm
Kabelvoorziening Ja
Maximale belasting in kg 9
Kleur Zilver
Kantelbaar Ja
Roteerbaar Ja
Zwenkbaar Ja

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Flatscreenarm

Dual of Multiscreen?

De grote beeldschermen van 22’’ of meer, kunnen ook in tweeën gedeeld worden, waardoor een dualscreen oplossing gecreëerd wordt. Steeds meer computergebruikers werken met twee of meer applicaties tegelijk, waarbij informatie van de ene applicatie vergeleken moet worden met die van een andere of moet worden gekopieerd van de ene naar de andere.

In deze gevallen is het prettig en werkt het veel efficiënter om beide applicaties naast elkaar weer te geven. Wetenschappelijk onderzoek geeft aan dat hiermee bij specifieke taken 33% minder fouten gemaakt worden en de productiviteit minimaal 11% hoger is (Colvin, 2004).  

Wat is de juiste hoogte van mijn beeldscherm?

Een monitor moet op de juiste hoogte en afstand worden geplaatst. De hoogte van het scherm wordt als volgt bepaald: de bovenrand van het scherm moet op of iets lager dan ooghoogte staan. Als je niet blind kunt typen, moet de monitor lager, zodat je minder nekbelasting hebt. Je kijkt immers continu én naar de monitor én weer naar het toetsenbord. De kijkafstand in onderstaande tabel is bij benadering. De formule om de exacte kijkafstand te bepalen is: de tekenhoogte (hoogte van de letter op het scherm in mm x 165 / Letterype Arial 10 is 4 mm hoog. Dus is de kijkafstand 66 cm) De kijkhoek is ook van belang voor de productiviteit van de medewerker. De ideale kijkhoek is tussen de 15 en 30°.  

juiste hoogte van een beeldscherm

Bekijk onze flatscreenarmen en monitorsteunen

Waarom een flatscreenarm of monitorsteun?

Om uw beeldscherm goed in te stellen, is het belangrijk dat je de hoogte, afstand en kijkhoek kunt instellen. Door gebruik te maken van een flatscreenarm of monitorsteun zet je je beeldscherm in een handomdraai in de juiste positie. Als je veel gebruik maakt van flexwerkplekken is een makkelijk instelbare flatscreenarm handig, zodat iedere medewerker de moeite zal nemen om het scherm op de juiste hoogte en afstand te plaatsen. 

Bekijk onze flatscreenarmen en monitorsteunen

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren