Big Keys Numeriek toetsenbord hulpmiddel slechtzienden

Art.nr. 101641
Het Big Keys Numeriek is een geweldig product voor slechtzienden in combinatie met ons Big Keys Keyboard
Lees meer..

Aanbiedingsprijs 49,-  excl. btw 59,29  incl. btw


Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 03 808 43 99 of 
laat u bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Hulpmiddelen voor slechtzienden mag je bij ons 30 dagen gratis proberen.
  • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur.
  • Bij ons ontvang je persoonlijk en deskundig advies op maat.

Omschrijving

Het Big Keys Numeriek is een geweldig product voor slechtzienden in combinatie met ons Big Keys Keyboard. Doordat de toetsen een hoog contrast hebben is het makkelijk om te zien wat u toetst. Dit numerieke toestenbord heeft alle functies van een normaal numeriek toetsenbord.

Aanbevolen door professionals

  • Extra grote toetsen
  • Hoog contrast
  • Zachte klik bij toetsaanslag

Specifications

Links- of rechtshandig Links- en rechtshandig
Type aansluiting Bedraad
Type toetsenbord Numeriek toetsenbord
Instelbare knoppen Nee
Functietoetsen Nee
Sneltoetsen Nee
Compatibiliteit Windows
Geïntegreerde USB hub Nee
Type schakelaar Membraam
Numeriek Nee
Kleur Zwart

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Hulpmiddelen voor slechtzienden

Wat is RSI - KANS?

Het nieuwe woord voor RSI, Repetitive Strain Injury, is KANS, Klachten Arm, Nek en Schouder. Dit is een verzamelnaam voor allerlei ziektebeelden en pijnklachten die op enige wijze gerelateerd zijn aan arbeid en de herhaalde bewegingen, krachtsinspanningen en belastende houdingen die daarbij optreden. Werkdruk en stress spelen een rol, omdat deze leiden tot verhoogde spierspanning. Zo is ook gebrek aan beweging een risicofactor, omdat dit leidt tot verminderde doorbloeding en verhoogde spierspanning in bijvoorbeeld de nek/schoudergordel.

Meer over RSI & CANS

Waarom een los numeriek toetsenbord?

Als je het numerieke gedeelte van je toetsenbord niet of nauwelijks gebruikt, kan je beter een toetsenbord gebruiken zonder numeriek gedeelte. Echter kan een numeriek toetsenbord in sommige situaties wel handig zijn. Voor deze situaties leent een los numeriek toetsenbord zich uitstekend. Door middel van plug & play is een numeriek toetsenbord snel en makkelijk in te zetten als dat nodig is. Voor mensen die intensief gebruik maken van een numeriek toetsenbord hebben we enkele uitgebreide modellen in ons assortiment met extra functies zoals een ingebouwde calculator. 

Bekijk onze numerieke toetsenborden

Waarom een minitoetsenbord?

Compacte toetsenborden of minitoetsenborden verminderen de reikafstand naar de muis (Cook, 1998), verlagen de belasting van de onderarm en worden als meer comfortabel ervaren dan standaard toetsenborden (Van Lingen, 2003). De muis wordt bijna 2 keer meer gebruikt dan het toetsenbord. Daarom is het van groot belang dat de muis goed gepositioneerd kan worden, dichtbij het lichaam. Een standaard toetsenbord veroorzaakt bij personen die rechtshandig muizen een ongunstige positie van de arm, namelijk relatief ver van het lichaam verwijderd. Met als gevolg dat de reikafstand en daarmee de kans op klachten groter wordt. Als het numerieke gedeelte van het toetsenbord niet intensief wordt gebruikt, is een compact toetsenbord een zeer gezond alternatief. 

Bekijk onze minitoetsenborden

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren