Bureaustandaard voor de iPad 2

Art.nr. ERKANSW05
De bureaustandaard is geschikt voor de Apple iPad 2. De standaard maakt het mogelijk uw tablet op een ergonomische manier op uw bureau te plaatsen, waardoor u prettiger werkt.
Lees meer..

Aanbiedingsprijs 15,-  excl. btw 18,15  incl. btw


Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Gerdina Spa

Direct gratis advies: 03 808 43 99 of 
laat u bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Ideale hulpmiddelen voor onderweg
  • Gratis 30 dagen proef

Omschrijving

De bureaustandaard is geschikt voor de Apple iPad 2. De standaard maakt het mogelijk uw tablet op een ergonomische manier op uw bureau te plaatsen, waardoor u prettiger werkt. Door de traploze verstelling kan de iPad 2 in diverse standen (hoogtes) worden versteld, zodat de ideale kijkhoek wordt gecreërd. Uw iPad 2 is eenvoudig in de houder te plaatsen en kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden.

Aanbevolen door professionals

  • Ideale kijkhoek
  • Ergonomisch ontwerp
  • Gebruiksvriendelijk

Specifications

Inklapbaar Ja
Type werkplek Flexwerkplek
Geïntegreerde documenthouder Nee
Ingebouwde ventilator Nee

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over iPad en Tablethulpmiddel

Waarom een laptophouder?

Een nadeel van het gebruik van een laptop is dat je niet in staat bent om toetsenbord en beeldscherm onafhankelijk van elkaar te positioneren. Hierdoor is een ergonomisch verantwoorde opstelling van toetsenbord (juiste afstand) en beeldscherm (juiste hoogte) niet mogelijk. Dit komt omdat het beeldscherm vast zit aan het toetsenbord. Met een laptophouder kunt je het beeldscherm op de door jou gewenste hoogte instellen. Hierdoor wordt de kijkafstand geringer en wordt het beeldscherm op de juiste hoogte gepositioneerd. Onnodige oog- en nekbelasting wordt zo voorkomen.  

Bekijk onze laptophouders

Is mijn laptop niet te klein of te groot voor een laptophouder?

We hebben voor elke formaat laptop en werkplektype een geschikte laptophouder in ons assortiment. Als je twijfelt of de laptophouder past bij jouw laptop geef ons even het type laptop door, zodat we het voor je uit kunnen zoeken.  

Bekijk onze laptophouders

Helpt een laptophouder nou wel echt?

Het gebruik van een laptop in combinatie met een laptophouder, muis en toetsenbord levert ruim 20% verbetering in comfort en 30% minder nekbelasting op. Onderzoek toont dat de productiviteit 15% hoger wordt. Lindblad, A. Et all, ‘The effect of using a laptopstation compared to using a standard laptop PC on the cervical spine torque, perceived strain and productivity’. 

Bekijk onze laptophouders

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren