WOW Joy Deluxe Verticale muis

Art.nr. ERKAWOW
De WOW Joy Deluxe is een verticale en rechtshandige ergonomische muis.
Vanaf € 79,00 excl. btw € 95,59 incl. btw

Op voorraad

* Verplichte velden

Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 03 808 43 99 of 
laat u bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

 • Bij ons ontvang je persoonlijk en deskundig advies op maat.
 • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, meestal binnen 48 uur.
 • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

De WOW Joy Deluxe is een verticale en rechtshandige ergonomische muis. Door de hand tijdens het gebruik van de muis in een verticale positie te plaatsen wordt de spierspanning in onderarm, pols, hand en vingers verlaagd.

Afneembare polssteun

De muis heeft een afneembare polssteun.

Gripvlak

Deze ergonomische muis heeft een gripvlak dat de knijpspanning tussen duim en pink voorkomt.  Weet je niet welke muis geschikt is voor jou? Lees hier welke het best bij je past. De Wow joy deluxe kan de geschikte oplossing zijn.

 

Aanbevolen door professionals

 • Vorm van de muis aanpasbaar
 • Met 'volgende' en 'vorige' knop
 • Comfortabel muizen

Specificaties

Lichamelijke klachtenBovenarmklachten, Elleboogklachten, Handklachten, Nekklachten, Onderarmklachten, Polsklachten, Schouderklachten
Links- of rechtshandigRechtshandig
Type muisVerticale muis
CompatibiliteitMac, Windows
Type driverPlug and play
MaatStandaard
Precisie muisJa
DPI800, 1200 en 1600
DPI instelbaarJa
ScrollfunctieJa
Horizontaal scrollenNee
Aantal knoppen5
Instelbare knoppenNee
KleurAntraciet

Downloads

Productsheet≈1 MBPDFDownloaden

Wow Joy Deluxe Handleiding

422,21 KBPDFDownloaden

Vragen van klanten over Ergonomische muis

Wat zijn de voordelen van een verticale muis?

De positie van pols en onderarm staat bij het gebruik van een verticale muis in een natuurlijke ontspannen houding. De kans op RSI en KANS klachten wordt door het gebruik van een verticale muis aanzienlijk kleiner. Onnatuurlijke houdingen vormen een risicofactor voor het onstaan van klachten aan pols en onderarm (o.a. Karlqvist 1994, Jensen 1998, Hagberg 1994).

Voordelen verticale muizen

 • Ergonomisch goede houding van pols en onderarm
 • Verticale muizen werken zeer snel en nauwkeurig
 • Verticale muizen hebben een korte gewenningstijd
Bekijk onze verticale muizen

Wat is RSI - KANS?

Het nieuwe woord voor RSI, Repetitive Strain Injury, is KANS, Klachten Arm, Nek en Schouder. Dit is een verzamelnaam voor allerlei ziektebeelden en pijnklachten die op enige wijze gerelateerd zijn aan arbeid en de herhaalde bewegingen, krachtsinspanningen en belastende houdingen die daarbij optreden. Werkdruk en stress spelen een rol, omdat deze leiden tot verhoogde spierspanning. Zo is ook gebrek aan beweging een risicofactor, omdat dit leidt tot verminderde doorbloeding en verhoogde spierspanning in bijvoorbeeld de nek/schoudergordel.

Meer over RSI & CANS

Wat zijn de voordelen van een centrische muis?

Met een centrische muis is het mogelijk om de reikafstand naar de muis volledig te beperken. De muis ligt namelijk recht voor het lichaam. Een centrische muis zorgt ervoor dat binnen de comfortzone wordt gewerkt. Hierbij kan eenvoudig links- en rechtshandig muizen worden afgewisseld. De spierspanning in het nek-schouder gebied wordt aanzienlijk lager dan bij gebruik van een normale muis rechts naast het toetsenbord. 

Bekijk onze centrische muizen

Waarom een ergonomische muis?

Door langdurig gebruik van de muis kunnen er gezondheidsklachten aan nek en polsen van de gebruiker ontstaan. Door gebruik te maken van een muis, waarbij de hand in een neutralere positie wordt gehouden, kan dit enigszins worden voorkomen. Het beste is zo weinig mogelijk de muis te gebruiken en af en toe links- en rechtshandig muizen af te wisselen. Als uw hand op een standaard computermuis ligt, verhoogt dit de spierspanning in uw onderarm. Door uw arm in een neutrale positie te houden, wordt de spierspanning lager. Daarbij is het belangrijk om niet te grijpen en knijpen in de muis. Als u namelijk grijpt en knijpt, worden de diepliggende nekspieren aangespannen met als gevolg dat je een grotere kans op klachten hebt. Het beste is dus een muis die enigszins verticaal is of die men niet vast hoeft te pakken. 

Bekijk onze ergonomische muizen

Wat moet ik doen als mijn muiswijzer niet soepel meer beweegt ?

Wanneer de muiswijzer niet meer soepel loopt, controleer dan het volgende.

 • Controleer de snelheidsinstellingen van de muiswijzer.
 • Controleer of er zich geen stof etc. heeft opgehoopt in het optische oog van het LED licht onderop de muis, blaas voorzichtig in het oog om de belemmering te verwijderen.
 • Voor de bedraadde versie, controleer de kabelverbinding.