Ergostars semi-compact toetsenbord

Art.nr. PIHW040.100001
Het Ergostars semi-compact toetsenbord is voorzien van draadloze verbinding door middel van de meegeleverde dongel. Het toetsenbord is ultradun, namelijk 5,6 mm.
Vanaf € 45,00 excl. btw € 54,45 incl. btw

Op voorraad

* Verplichte velden

Jan Wouter is onze toetsenborden specialist

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur.
  • Bij ons krijg je vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies op maat.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, als een product niet voldoet krijg je het geld terug.

Geschikt voor deze klachten

Omschrijving

Met dit draadloze semi-compact toetsenbord heb je minder snoeren op het bureau.

24 Maanden batterij levensduur

Met Ergostars' nieuwste energiebesparende technologie kun je het toetsenbord 24 maanden gebruiken. Er zijn 2 AAA batterijen nodig om het toetsenbord te gebruiken. Deze worden meegeleverd.

Betrouwbare schaartoetsen voor de perfecte toetsaanslagen

De mechanische schaartoetsstructuur verdeelt de druk over de toetsen, zodat het typen vloeiend verloopt.

Fn toetsen

Het toetsenbord heeft fn toetsen, zodat je snel kunt schakelen tussen verschillende functies. In eerste instantie worden de functie toetsen gebruikt. De andere functies kun je gebruiken door de Fn toets in te drukken en dan de functietoets in te drukken.

Eenvoudig mee te nemen

Het toetsenbord heeft nauwelijks een rand. Hierdoor kun je het toetsenbord makkelijk inzetten bij flexwerkplekken. Ook is het geschikt voor laptopgebruikers. Het toetsenbord past in de laptoptas zonder veel ruimte in te nemen. Wel moet je tijdens het verplaatsen van het toetsenbord de dongel niet vergeten of kwijtraken.

Let op: het semi-compact toetsenbord heeft een schuine hellingshoek (zie 4e afbeelding)

Aanbevolen door professionals

  • Ultradunne behuizing
  • Draadloos
  • Bereik tot 10 meter
  • Voorzien van speciale mediaknoppen
  • 24 Maanden batterij levensduur

Specificaties

Lichamelijke klachtenNekklachten, Schouderklachten, Vingerklachten
Links- of rechtshandigLinks- en rechtshandig
Type aansluitingDraadloos
Type driverPlug and play
VoedingBatterijen
Type toetsenbordSemi mini- compacte toetsenborden
FunctietoetsenJa
SneltoetsenNee
CompatibiliteitMac, Windows
Toetsenbord indelingQwerty
Geïntegreerde USB hubNee
Breedte11 cm
Lengte34 cm
Dikte5,6 mm
Type schakelaarSchaarmechanisme
NumeriekJa
KleurWit

Downloads

Productsheet≈1 MBPDFDownloaden

Vragen van klanten over Toetsenbord

Waarom een los numeriek toetsenbord?

Als je het numerieke gedeelte van je toetsenbord niet of nauwelijks gebruikt, kan je beter een toetsenbord gebruiken zonder numeriek gedeelte. Echter kan een numeriek toetsenbord in sommige situaties wel handig zijn. Voor deze situaties leent een los numeriek toetsenbord zich uitstekend. Door middel van plug & play is een numeriek toetsenbord snel en makkelijk in te zetten als dat nodig is. Voor mensen die intensief gebruik maken van een numeriek toetsenbord hebben we enkele uitgebreide modellen in ons assortiment met extra functies zoals een ingebouwde calculator. 

Bekijk onze numerieke toetsenborden

Wat is RSI - KANS?

Het nieuwe woord voor RSI, Repetitive Strain Injury, is KANS, Klachten Arm, Nek en Schouder. Dit is een verzamelnaam voor allerlei ziektebeelden en pijnklachten die op enige wijze gerelateerd zijn aan arbeid en de herhaalde bewegingen, krachtsinspanningen en belastende houdingen die daarbij optreden. Werkdruk en stress spelen een rol, omdat deze leiden tot verhoogde spierspanning. Zo is ook gebrek aan beweging een risicofactor, omdat dit leidt tot verminderde doorbloeding en verhoogde spierspanning in bijvoorbeeld de nek/schoudergordel.

Meer over RSI & CANS

Waarom een minitoetsenbord?

Compacte toetsenborden of minitoetsenborden verminderen de reikafstand naar de muis (Cook, 1998), verlagen de belasting van de onderarm en worden als meer comfortabel ervaren dan standaard toetsenborden (Van Lingen, 2003). De muis wordt bijna 2 keer meer gebruikt dan het toetsenbord. Daarom is het van groot belang dat de muis goed gepositioneerd kan worden, dichtbij het lichaam. Een standaard toetsenbord veroorzaakt bij personen die rechtshandig muizen een ongunstige positie van de arm, namelijk relatief ver van het lichaam verwijderd. Met als gevolg dat de reikafstand en daarmee de kans op klachten groter wordt. Als het numerieke gedeelte van het toetsenbord niet intensief wordt gebruikt, is een compact toetsenbord een zeer gezond alternatief. 

Bekijk onze minitoetsenborden