Ergostars Ultraboard 940 Bluetooth

Art.nr. BEHW040.100091

Compact toetsenbord met handige lay-out toetsen.

Lees meer..
Vanaf 75,-  excl. btw 90,75  incl. btw

Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Jan Wouter Veenstra ergonomisch adviseur

Direct gratis advies: 03 808 43 99 of 
laat u bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur.
  • Bij ons krijg je vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies op maat.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, als een product niet voldoet krijg je het geld terug.

Geschikt voor deze klachten

Omschrijving

Bakker Elkhuizen

Het Ergostars Ultraboard 940 is een lichtgewicht compact toetsenbord met een lichte toetsaanslag. Het toetsenbord is zowel bedraad als draadloos te gebruiken, waarbij de USB-kabel tevens als oplaadkabel functioneert. 

Bluetooth

Dankzij de bluetooth verbinding is het toetsenbord met alle bekende computer- en mobiele besturingssystemen te gebruiken.

Multi-pairing

Het Ergostars Ultraboard 940 is met behulp van multi-pairing aan maximaal vijf verschillende apparaten te koppelen. Hierdoor kun je met een sneltoets switchen tussen de verschillende bluetooth apparaten. Zo is het ook mogelijk om snel te switchen tussen je computer, tablet en smartphone.

Optimaal werkcomfort

De reikafstand tot de muis voor rechtshandigen draagt bij aan een optimaal werkcomfort.

Gemakkelijk te verplaatsen

Het Ergostars Ultraboard is gemakkelijk mee te nemen in de laptoptas en is een volwaardig alternatief voor het traditionele toetsenbord. Door zowel bedraad als draadloos te kunnen worden gebruikt, is het toetsenbord ideaal voor een flexibele werkplek. Probeer het Ergostars Ultraboard 940 dertig dagen gratis op proef.

Aanbevolen door professionals

  • Lichtgewicht
  • Optimale lay-out
  • Bluetooth functie
  • Prettige toetsaanslag

Specifications

Lichamelijke klachtenNekklachten, Onderarmklachten, Polsklachten, Schouderklachten, Vingerklachten
Links- of rechtshandigLinks- en rechtshandig
Type driverPlug and play
VoedingAccu
OplaadbaarJa
Type toetsenbordMini-compact toetsenbord
Instelbare knoppenJa (na installatie van software)
FunctietoetsenJa
SneltoetsenJa
CompatibiliteitiPad, Mac, Windows
Toetsenbord indelingQwerty
Geïntegreerde USB hubJa
NumeriekNee
KleurZilver

Downloads

Productsheet≈1 MBPDFDownloaden

Vragen van klanten over Toetsenbord

Wat is RSI - KANS?

Het nieuwe woord voor RSI, Repetitive Strain Injury, is KANS, Klachten Arm, Nek en Schouder. Dit is een verzamelnaam voor allerlei ziektebeelden en pijnklachten die op enige wijze gerelateerd zijn aan arbeid en de herhaalde bewegingen, krachtsinspanningen en belastende houdingen die daarbij optreden. Werkdruk en stress spelen een rol, omdat deze leiden tot verhoogde spierspanning. Zo is ook gebrek aan beweging een risicofactor, omdat dit leidt tot verminderde doorbloeding en verhoogde spierspanning in bijvoorbeeld de nek/schoudergordel.

Meer over RSI & CANS

Waarom een los numeriek toetsenbord?

Als je het numerieke gedeelte van je toetsenbord niet of nauwelijks gebruikt, kan je beter een toetsenbord gebruiken zonder numeriek gedeelte. Echter kan een numeriek toetsenbord in sommige situaties wel handig zijn. Voor deze situaties leent een los numeriek toetsenbord zich uitstekend. Door middel van plug & play is een numeriek toetsenbord snel en makkelijk in te zetten als dat nodig is. Voor mensen die intensief gebruik maken van een numeriek toetsenbord hebben we enkele uitgebreide modellen in ons assortiment met extra functies zoals een ingebouwde calculator. 

Bekijk onze numerieke toetsenborden

Waarom een minitoetsenbord?

Compacte toetsenborden of minitoetsenborden verminderen de reikafstand naar de muis (Cook, 1998), verlagen de belasting van de onderarm en worden als meer comfortabel ervaren dan standaard toetsenborden (Van Lingen, 2003). De muis wordt bijna 2 keer meer gebruikt dan het toetsenbord. Daarom is het van groot belang dat de muis goed gepositioneerd kan worden, dichtbij het lichaam. Een standaard toetsenbord veroorzaakt bij personen die rechtshandig muizen een ongunstige positie van de arm, namelijk relatief ver van het lichaam verwijderd. Met als gevolg dat de reikafstand en daarmee de kans op klachten groter wordt. Als het numerieke gedeelte van het toetsenbord niet intensief wordt gebruikt, is een compact toetsenbord een zeer gezond alternatief. 

Bekijk onze minitoetsenborden

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren