Score At Work PU L Industriële werkstoel

Art.nr. STINDAWPL
Bureaustoel Score At Work PU L heeft een 11 cm hogere rug dan de normale uitvoering. Hierdoor is deze bureaustoel geschikt voor grotere personen

* Verplichte velden

Informatie aanvragen
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 03 808 43 99 of 
laat u bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Zitoplossingen mag je bij ons 30 dagen gratis proberen.
  • Bureaustoelen worden op locatie individueel ingesteld.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

Health2Work

De industriële bureaustoel Score At Work PU L is één van de stoelen uit de nieuwe At Work Line. De nieuwe line kenmerkt zich door de hoge recycle waarde van maar liefst 99%. De bureaustoel wordt geleverd met de hygiënische bekleding PUR PRO, daardoor is de stoel geschikt voor zowel in het kantoor als in een laboratorium.

Opties bureaustoel

Standaard is de At Work PU L voorzien van 4D verstelbare armleggers en een vaste zithoek. Een synchroon mechaniek is optioneel leverbaar, net als een kantelmechanisme. De At Work PU L voldoet aan de eisen conform de NPR1813, NEN1335 en de ANSI/BIFMA X5.1 richtlijnen.

MVO en revitaliseren, reconditioneren en second life programma

De hoge recyclebare waarde van 99% is één van de reden waarom Health2Work deze bureaustoel aanbiedt. Bij aanschaf van één of meerdere bureaustoelen biedt Health2Work de mogelijkheid om de 'oude' bureaustoelen mee te nemen om deze zo volledig mogelijk te recyclen. Dit voorkomt onnodige verspilling van grondstoffen en komt het milieu ten goede. Dit is één van de vele MVO contributies die Health2Work aan onze samenleving doet. 

Aanbevolen door professionals

  • Extra grote zitting
  • Duurzaam
  • 99% recyclebaar

Specificaties

Lichamelijke klachten(Lage) rugklachten
PostuurLang
Type werkplekVaste werkplek, Industriële werkomgeving
ZithoekverstellingOp aanvraag
RughoekverstellingJa
GewichtsinstellingOp aanvraag
InstelmogelijkhedenZitdiepte, Hoogte rugleuning, Hoogte zitting
BedieningsmogelijkheidHandbediening
Type bekledingPur Pro
KleurZwart
Minimale zitdiepte46 cm
Maximale zitdiepte56 cm
SchuifzittingJa
Breedte zitting50 cm
RugleuningHoge rugleuning
Breedte rugleuning49 cm
Minimale hoogte rugleuning55 cm
Maximale hoogte rugleuning61 cm
ArmleggersJa
Minimale breedte tussen armleggers51 cm
Maximale breedte tussen armleggers66 cm
NeksteunNee
LumbaalsteunOp aanvraag
WielenVoor harde vloer
MVO percentage recyclebaar99%

Downloads

Productsheet≈1 MBPDFDownloaden

Vragen van klanten over Industriële zitoplossing

Wat is een permanent rugcontact mechaniek?

Bij een permant rugcontact mechaniek beweegt de rugleuning continu met de rug van de gebruiker mee. De tegendruk van de rugleuning is instelbaar. De zitting blijft hierbij in de zelfde stand.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een synchroonmechaniek?

Het synchroonmechanisme, waarbij de zitting in een vaste verhouding tot de rugleuning beweegt, is een veelvoorkomend mechanisme. Wanneer de zitting een graad achterover kantelt, kantelt de rugleuning twee of drie keer zoveel achterover (1-op- 2 of 1-op-3). Deze mechanieken zijn veelal uitgevoerd met een gewichtsinstellingsmogelijkheid, zodat men goed in evenwicht kan zitten. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een tiltmechaniek?

Bij een tiltmechaniek zijn de zithoek en de rughoek beide onafhankelijk van elkaar instelbaar. Als men zit, staan de rug en zitting vast in de gewenste hoek.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een in-balance mechaniek?

Dit mechaniek wordt gekenmerkt door de combinatie van een kantelpunt in het midden van de zitting en een rughoek van 90 graden. Doel is om het zwaartepunt van het lichaam op het kantelpunt van de stoel te krijgen. Dit zorgt voor balans. Daar heb je een rughoek van 90 graden voor nodig. Deze balans is het beste uitganspunt om op een natuurlijke manier te kunnen bewegen zonder na te denken. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

Waarom een ergonomische bureaustoel?

De mens is niet gemaakt om acht uur per dag stil te zitten. Je moet bewegen, vaak van werkhouding veranderen en zoveel mogelijk rechtop zitten, waardoor je ademhaling vergemakkelijkt wordt. Hierdoor wordt je bloed voortdurend voorzien van zuurstof met als gevolg dat je gezondheidsklachten voorkomt en je de hele dag fit en geconcentreerd blijft. Dat is wat wij actief zitten noemen. Maar om actief te kunnen zitten, is een stoel nodig die zich aan jou aanpast, en niet andersom.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen