Score Ergo 2308 zitoplossingen

Art.nr. INSTERG0
De Score Ergo Line 2308 draagt bij aan een gezonde, productieve werkomgeving.

* Verplichte velden

Informatie aanvragen
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Daarom Health2Work

  • Werkstoelen kun je bij ons 30 dagen gratis op proef krijgen.
  • Op onze werkstoelen krijg je tot wel 5 jaar garantie.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

Score

De Score Ergo 2308 is een stoel die geschikt is voor hoge werkplekken. De stoel is ergonomisch verantwoord en voldoet aan de NEN-EN1335-1 norm. Tevens is de stoel voorzien van een in hoogte verstelbare comfortabele voetenplank.

Configuratie

De stoel is volledig naar wens te configureren. De 2308 is verkrijgbaar in allerlei soorten stoffering en kleuren. Armleggers, schuifzitting of een opblaasbare lumbaalsteun zijn allemaal toepasbaar op de Score Ergo 2308.

Trevira

De werkstoel is ook verkrijgbaar met de speciale Trevira stof, de Cleanroom editie en als laatst is de Score Ergo 2308 nog verkrijgbaar als de ESD editie. 

Aanbevolen door professionals

  • Verstelbare voetenplank
  • Ergonomisch
  • Goede werkhouding

Specificaties

Lichamelijke klachten(Lage) rugklachten
PostuurGemiddeld
Type werkplekIndustriële werkomgeving
GewichtsinstellingNee
InstelmogelijkhedenHoogte rugleuning, Hoek rugleuning (onafhankelijk van zitting), Hoogte zitting
BedieningsmogelijkheidHandbediening
Type mechaniekSynchromechaniek
Minimale zithoogte60 cm
Maximale zithoogte85 cm
ArmleggersJa
NeksteunNee
Type onderstelGepolijst aluminium kruisvoet
WielenTrompetvoetjes

Downloads

Productsheet≈1 MBPDFDownloaden

Vragen van klanten over Werkstoel

Wat is een permanent rugcontact mechaniek?

Bij een permant rugcontact mechaniek beweegt de rugleuning continu met de rug van de gebruiker mee. De tegendruk van de rugleuning is instelbaar. De zitting blijft hierbij in de zelfde stand.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een synchroonmechaniek?

Het synchroonmechanisme, waarbij de zitting in een vaste verhouding tot de rugleuning beweegt, is een veelvoorkomend mechanisme. Wanneer de zitting een graad achterover kantelt, kantelt de rugleuning twee of drie keer zoveel achterover (1-op- 2 of 1-op-3). Deze mechanieken zijn veelal uitgevoerd met een gewichtsinstellingsmogelijkheid, zodat men goed in evenwicht kan zitten. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een tiltmechaniek?

Bij een tiltmechaniek zijn de zithoek en de rughoek beide onafhankelijk van elkaar instelbaar. Als men zit, staan de rug en zitting vast in de gewenste hoek.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een in-balance mechaniek?

Dit mechaniek wordt gekenmerkt door de combinatie van een kantelpunt in het midden van de zitting en een rughoek van 90 graden. Doel is om het zwaartepunt van het lichaam op het kantelpunt van de stoel te krijgen. Dit zorgt voor balans. Daar heb je een rughoek van 90 graden voor nodig. Deze balans is het beste uitganspunt om op een natuurlijke manier te kunnen bewegen zonder na te denken. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

Waarom een ergonomische bureaustoel?

De mens is niet gemaakt om acht uur per dag stil te zitten. Je moet bewegen, vaak van werkhouding veranderen en zoveel mogelijk rechtop zitten, waardoor je ademhaling vergemakkelijkt wordt. Hierdoor wordt je bloed voortdurend voorzien van zuurstof met als gevolg dat je gezondheidsklachten voorkomt en je de hele dag fit en geconcentreerd blijft. Dat is wat wij actief zitten noemen. Maar om actief te kunnen zitten, is een stoel nodig die zich aan jou aanpast, en niet andersom.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen