Health2Work biedt haar zakelijke klanten de mogelijkheid om binnen 14 dagen na factuurdatum op rekening te betalen. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen verder kiezen uit een van onderstaande betalingsmethoden.

Vooruitbetalen, betalen door middel van overschrijving

Na het plaatsen van uw bestelling krijg u van ons per e-mail een orderbevestiging. De bestelling wordt dan ook door ons in behandeling genomen en de factuur wordt opgemaakt met daarop ons bankrekeningnummer en het totaalbedrag van de bestelling. De factuur verzenden wij later per mail. Zodra het bedrag op onze rekening staat, zullen wij de bestelling verzenden.

Achteraf betalen, betalen op rekening (alleen voor zakelijke klanten)

Health2Work biedt klanten de mogelijkheid om op rekening te betalen binnen 30 dagen na factuurdatum. Wij verzenden de producten, zodra de online bestelling bij ons binnen is. Na levering volgt de facturatie.

Vooruitbetalen, online met iDEAL (aanbevolen)

U betaalt het bedrag online met iDEAL. iDEAL is beschikbaar voor klanten van de ABN AMRO, ASN Bank, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, ING, Knab, Friesland Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Zodra het bedrag op onze rekening staat (vrijwel direct), zullen wij uw producten verzenden.

Rembours betaling, betalen bij het afleveren van het pakket

Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u het aankoopbedrag vermeerderd met € 10,- rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren