Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit bij alles wat we doen. We leveren de hoogste kwaliteit tegen scherpe prijzen en bezorgen onze voorraadproducten binnen 5 werkdagen in Nederland en België!

Persoonlijk advies en service

Persoonlijk advies en service

Wij bieden meerwaarde door de producten in jouw werkomgeving goed in te stellen en persoonlijk en deskundig advies te geven op de plek waar dit advies ook daadwerkelijk kan worden toegepast! Onze samenwerking met fysiotherapeuten en ergonomen zorgen voor deskundige informatie op het gebied van het voorkomen en behandelen van klachten die te maken hebben met uw werkplek.

Maak een vrijblijvende afspraak

 

 

Snelle leveringen

Snelle leveringen uit voorraad

Health2Work levert zeer snel. De termijn waarbinnen wij leveren is maximaal 5 werkdagen voor de producten uit voorraad. In de praktijk betekent dit dat de producten die op voorraad zijn binnen 24 uur bij u worden afgeleverd.

 

Gratis proefplaatsingGratis proefplaatsing

Wilt u zeker weten of het product aan de verwachtingen voldoet? Geen probleem, want bijna al onze producten kunt u 30 dagen gratis op proef (no cure no pay) in uw eigen werkomgeving testen.

Lees meer

 

 

100% tevredenheidsgarantie

100% tevredenheidsgarantie van aankoop

Wij doen er alles aan om optimale kwaliteit te leveren en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Daarom garanderen wij 100% tevredenheidsgarantie over de aangeschafte producten. Als een product niet voldoet aan jouw verwachtingen en u dit binnen 14 dagen na levering kenbaar maakt, krijgt u uw geld terug en zullen we samen op zoek gaan naar de oplossing die wel bij i past.

Neem contact op 

 

 

 

Neem ook een kijkje in onze ergonomiestudio!

Showroom

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren