Per april 2019 is Heine de Bruin de nieuwe algemeen directeur van Health2Work. Heine neemt na 13 jaar de taken over van Douwe Jan. Douwe Jan blijft als eigenaar verbonden aan Health2Work en gaat zich volledig richten op het bedrijf OPnieuw!

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Dat betekent dat we bij Health2Work onze nieuwe generatie talenten een kans geven om door te groeien. Als oprichter en eigenaar moet je op het juiste moment los laten, om ook je eigen toegevoegde waarde te kunnen inzetten. Mijn toegevoegde waarde is bouwen aan een bedrijf. Ik heb daarom de keuze gemaakt om mijn energie en daarmee actie, passie en visie te steken in een nieuw concept. Het nieuwe concept staat in het teken van betekenisvol ondernemen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in combinatie met circulaire producten. Kortom een social enterprise met ambitie. Dit met de naam OPnieuw!”, aldus Douwe Jan Boersma.

Heine zijn verhaal begon in 2010 als stagiair en heeft vanuit daar een mooie route binnen Health2Work afgelegd. Na zijn afgeronde studie Small Business & Entrepreneurship aan de Rijksuniversiteit Groningen is hij van een deeltijdbaan naar een voltijdbaan bij Health2Work gegaan. Na een functie als teamleider binnendienst is hij uiteindelijk doorgegroeid naar zijn huidige functie. Heine blijft als ergonomisch adviseur uiteraard het aanspreekpunt voor de regio Groningen en Drenthe.

Een prachtige uitdaging, waar ik vol vertrouwen voor ga. Al vanaf moment één heb ik Health2Work een fantastisch bedrijf gevonden. Onze cultuur speelt een ontzettend sterke rol en past goed bij mij: positiviteit, vertrouwen en communicatie naar de toekomst toe. We gaan Health2Work nog sterker maken. Dat zit vaak in kleine dingen, want 50 keer 1% verbeteren is ook 50% verbetering. Dit alles om de toegevoegde waarde voor onze klanten te verbeteren”, aldus Heine de Bruin.

Heine de Bruin

Door Aafke Wallie van Dijk

‘Bij Health2Work hebben we als doel om mensen een gezonde werkplek te bieden.’

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren