Om het belang van beweging en vitaliteit van de mens te onderstrepen, is Health2Work dit jaar sponsor van de Profronde van Surhuisterveen. Wielrennen leeft en fietsen verbindt.

De Profronde is een hoogtepunt in de Friese sportzomer. Kom op dinsdag 25 juli genieten van de koers in het ‘wielerdorp van het Noorden’ om de toppers uit de Tour in levende lijve in actie te zien. Genieten!

Om het belang van beweging en vitaliteit van de mens te onderstrepen, is Health2Work dit jaar sponsor van de Profronde van Surhuisterveen. Wielrennen leeft en fietsen verbindt. Begin dit jaar hebben we besloten om de Fietsvrienden Lauwersland in een Health2Work fietsoutfit te steken. Ook onze fietsende Health2Workers hebben we in het nieuw gestoken. Op deze manier willen we mensen stimuleren om vaker in beweging te komen.

We merken dagelijks dat mensen teveel zitten, vooral in kantooromgevingen. Een event als de Profronde nodigt mensen weer uit om te fietsen en dus in beweging te komen. Dit is wat wij als Health2Work aanmoedigen.
Benieuwd? Kom dan naar het Torenplein waar een aantal bureafietsen staan die je kunt uittesten.

Profronde van Surhuisterveen; wij zijn er klaar voor!

Nieuwsbericht      Nieuwsbericht

Door Aafke Wallie van Dijk

‘Bij Health2Work hebben we als doel om mensen een gezonde werkplek te bieden.’

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren