Referenties en klantverhalen

Wij leveren kennis, advies en ergonomische productoplossingen aan de meest uiteenlopende klanten. Altijd creëren wij werkomgevingen waarin medewerkers optimaal kunnen presteren.

Pukkelpop - logoPukkelpop

"De akoestiek in één van onze ruimtes was niet goed, de ruimte was niet aangenaam om in te werken. Health2Work heeft de expertise geboden op het gebied van akoestiek. De samenwerking was goed en praktisch. Health2Work heeft de akoestiek in deze ruimte snel aangepakt en we merken een groot verschil. Het is nu een fijne ruimte waarin je goed kunt overleggen" Marjan Reynders - medewerker Pukkelpop

Stedelijk Onderwijs Antwerpen - logoStedelijk Onderwijs Antwerpen

"Ik ben tevreden over het eindresultaat, de akoestiek is nu perfect. De levering was stipt op de afgesproken tijd en erg netjes afgewerkt."

Lees de gehele referentie van Stedelijk Onderwijs Antwerpen

randstad logoRandstad

Heel snel e-mails afhandelen en grote stukken tekst inspreken. Het gemak van spraakherkenning leidt tot enthousiaste reacties bij Randstad. Als typen door een fysieke beperking lastig is of als je efficiënt wilt werken, is de spraakherkenningssoftware van Health2Work een uitkomst. Marja van der Werff van Randstad is een zeer tevreden afnemer.

Lees de gehele referentie van Randstad

T-mobile logoT-Mobile Nederland

Ondertussen is de onderlinge band steeds nauwer geworden. "Dat is te danken aan het feit dat we altijd zeer vlot worden geholpen en de lijnen kort zijn", aldus gezondheidsadviseur Lisette Geverink.

Lees de gehele referentie van T-Mobile

 

BrabantZorg - logoBrabantZorg

Uiteindelijk in overleg met de kunstenares van BrabantZorg heeft de projectgroep gekozen voor neutrale witte akoestische plafondpanelen. BrabantZorg en haar cliënten zijn tevreden over het behaalde resultaat.

Lees de gehele referentie van Brabantzorg

 

Projectreferentie AB Vakwerk Emmeloord

AB Vakwerk Emmeloord

AB Vakwerk Emmeloord is de derde vestiging van AB Vakwerk die wij hebben mogen inrichten volgens het nieuwe concept. Aangezien het een nieuwe vestiging betreft in een nieuw rayon, lag de lat heel erg hoog om hier een zeer strak pand neer te zetten.

Lees de gehele referentie van AB Vakwerk Emmeloord

Projectreferentie AB Vakwerk Sneek

AB Vakwerk Sneek

AB Vakwerk in Sneek heeft ons gevraagd mee te denken over een nieuw concept voor de inrichting van hun “kantoor van de toekomst”. AB Vakwerk is één van de snelst groeiende organisaties op het gebied van arbeidsbemiddeling in Noord-Nederland. Ook zijn zij vernieuwend, fris en vooruitstrevend, iets wat in de inrichting naar voren moest komen.

Lees de gehele referentie van AB Vakwerk Sneek

Projectreferentie AB Vakwerk Dokkum

AB Vakwerk Dokkum

In het verlengde van de inrichting van het nieuwe kantoor van AB Vakwerk te Sneek, mochten wij ook de verbouwde locatie in Dokkum inrichten volgens het nieuwe concept.

Lees de gehele referentie van AB Vakwerk Dokkum

Projectreferentie CSK Food Enrichment Leeuwarden

CSK Food Enrichment Leeuwarden

CSK Food Enrichment levert zuivelingrediënten aan de voedingsmiddelenindustrie. Met een track record van meer dan 100 jaar in de Nederlandse zuivel is CSK inmiddels uitgegroeid tot een internationale business-to-business-speler.

Lees de gehele referentie van CSK Food Enrichment Leeuwarden

Projectreferentie Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

De Gemeente Harlingen ligt in het Noorden van Friesland, tegen de Waddenzee, en heeft zo’n 15.000 inwoners. De Gemeente beschikt over een drietal moderne panden die gebruikt worden als kantoor. De Burgemeester en Wethouders werken echter vanuit het oude stadhuis, dat stamt uit begin 1700.

Lees de gehele referentie van Gemeente Harlingen

Projectreferentie Idesta Zorggroep

Idesta Zorggroep

Idesta Zorggroep is een aanbieder van wonen met zorg, buurthulp en voorzieningen. Dorpsgevoel en verbondenheid staan hierbij hoog in het vaandel. Idesta wil haar zorg en leefbaarheidsconcept aanbieden in dorpen of wijken vanaf circa 1500 inwoners. Een Idesta locatie is een Doarpshiem/Stedshiem met 10-25 woningen met een gemeenschappelijke ruimte, zoals een ontmoetingsruimte met keukenvoorzieningen.

Lees de gehele referentie van Idesta Zorggroep

Projectreferentie Lyaemer Wonen Lemmer

Lyaemer Wonen Lemmer

Lyaemer Wonen is een woningcorporatie die zo'n 100 jaar geleden is gestart in Lemmer en omgeving. Lyaemer heeft een gevarieerd en modern bestand van ruim 1600 woningen in de gemeente De Fryske Marren. De organisatie heeft de huurders hoog in het vaandel en wil dat graag laten zien.

Lees de gehele referentie van Lyaemer Wonen Lemmer

Projectreferentie NAK Emmeloord

NAK Emmeloord

De NAK is de Nederlandse Algemene Keuringsdienst voor zaaizaad en pootgoed van landbouwgewassen. NAK werkt onder toezicht van het Ministerie van Economische Zaken. De gespecialiseerde keurmeesters voeren tijdens het seizoen alle keuringen uit die bijdragen aan de hoogwaardige kwaliteit van het Nederlandse exportproduct.

Lees de gehele referentie van NAK Emmeloord

Projectreferentie ZiuZ Gorredijk

ZiuZ Gorredijk

ZiuZ is een innovatief bedrijf dat vooroploopt in het ontwikkelen van hoogwaardige technologie op het gebied van visuele intelligentie. Met hun producten willen zij een bijdrage leveren aan maatschappelijk relevante vraagstukken. Daarom creëren zij praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen voor politie- en veiligheidsdiensten en de farmaceutische wereld.

Lees de gehele referentie van ZiuZ Gorredijk

Diamant groep referentieDiamant-Groep uit Tilburg

"De gratis proefplaatsingen vinden we een van de sterkste punten van Health2Work", vertelt Jack Evers, KAM-medewerker (kwaliteit, arbo en milieu) bij Diamant-Groep. "Zo’n service waarderen we zeer. Dat maakt het bedrijf uniek."

Lees de gehele referentie van Diamant Groep

 

 

dow logoDow

"Health2Work is een betrouwbare partner die met de juiste oplossingen komt. Ze hebben verstand van zaken, daarom hebben we voor hen gekozen", zegt arboverpleegkundige Ron van den Akker van Dow.

Lees de gehele referentie van Dow

 

gasunie logoGasunie

Voor de verschillende kantoren richt Health2Work gefaseerd ruim 2500 werkplekken in. "De snelle service is hun kracht. En nee is er niet te koop", zegt Facilitaircoördinator Tonny Hulleman van Gasunie enthousiast.

Lees de gehele referentie van Gasunie

 

gemeente Den Haag - logoGemeente Den Haag

De gemeentelijke dienst is meer dan tevreden over de leverancier. "Health2Work levert snel, is betrouwbaar en heeft kennis van zaken. Kortom: ze zijn écht goed", aldus Arno van Heerde, adviseur Arbo- en Milieuzorg bij de dienst OCW.

Lees de gehele referentie van Gemeente Den Haag

 

Merem - logoDe Merem Behandelcentra uit Hilversum

"Dat zijn vaak innovatieve producten waar patiënten zichtbaar baat bij hebben. Health2Work komt hierbij met goede, serieuze oplossingen", zegt Edwin de Boer, hoofd Facilitaire Dienst en Inkoop bij Merem Behandelcentra.

Lees de gehele referentie van Merem Behandelcentra

 

Omrin - logoOmrin uit Leeuwarden

De opdracht voor levering van stoelen is gegund na een aanbestedingstraject. "De prijs-kwaliteitverhouding van Health2Work is gunstig. Ik ben zeer positief over het bedrijf", zegt Jan Rintjema, coördinator facilitaire zaken bij Omrin.

Lees de gehele referentie van Omrin

 

Pantar - logoPantar uit Amsterdam

Goed advies en een snelle service zijn belangrijk bij de levering van ergonomische stoelen. Dat vindt arbeidsdeskundige Roland Siebe van Pantar Amsterdam. Hij is dan ook tevreden over de dienstverlening van Health2Work.

Lees de gehele referentie van Pantar Amsterdam

 

Proteion - logoProteion Limburg & Noord-Brabant

De deskundigheid van de leverancier van ergonomische producten wordt geprezen. "Het bedrijf is erg betrokken en bij hen geldt: afspraak is afspraak. Dat vinden we heel prettig werken"

Lees de gehele referentie van Proteion

 

Accolade - logo Accolade

“Wij hebben Health2Work gevraagd om in een zeer beperkte ruimte van 100 m2 toch diverse activiteiten te combineren. Dat is gelukt. Wij zijn zeer tevreden!”

Lees de gehele referentie van Accolade

 

Ariënszorgpalet - logoAriënszorgpalet

"Het restaurant van Ariënszorgpalet biedt zowel de bewoners als de mensen die in de omgeving wonen ruimte om te eten en te recreëren."

Lees de gehele referentie van Ariënszorgpalet

 

Health2Work - logoHealth2Work Living Office

De Living Office is behalve modern en origineel ook volledig ergonomisch verantwoord ingericht. Het belang van een goede ergonomische werkomgeving is bij Het Nieuwe Werken zeer belangrijk!

Lees de gehele referentie over de Living Office

 

RENN4 - logoRENN4

De multifunctionele lerarenkamer is geschikt voor teamoverleg, informeel overleg en ontspanning. Daarnaast kan de lerarenkamer fungeren als kantine.

Lees de gehele referentie van RENN4

 

Groningen Seaports - logoGroningen Seaports

"Ik heb de samenwerking als heel fijn ervaren. Het project was een heel leuk en creatief proces. Vanuit Health2Work werd er goed geluisterd naar onze wensen en daarnaast werd benadrukt dat we goed moesten nadenken over wat het doel zou zijn van de kombuis."

Lees de gehele referentie van Groningen Seaports