Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Swopper en Zadelkrukken voor HAWC

HAWC levert servers en clients voor bewakingssystemen. Xavier Van Goethem is managing director en is verantwoordelijk voor het bedrijfsbeleid en de procedures. Hij zorgt dat de processen binnen HAWC goed verlopen. Dankzij de Swopper hoeft hij geen dag meer stil te zitten. Benjamin Kennivé is system engineer bij hetzelfde bedrijf en houdt zich onder andere bezig met het assembleren en configureren van servers. Het assembleren wordt staand uitgevoerd wat zorgt voor pijnklachten aan Benjamins’ enkels. Samen met ons is er een oplossing gevonden.

Actieve houding met de Swopper

Tijdens een bezoek aan de Ergonomiestudio van Health2Work kwam de Swopper ter sprake. Deze kruk bevat een speciaal 3D veersysteem. Door het ontbreken van armleuningen blijf je in beweging en train je onbewust je rug- en buikpieren. Xavier was meteen enthousiast: “De Swopper zit aangenaam, stimuleert een actieve houding en zorgt ervoor dat je continue in beweging blijft!”

referentie_afbeelding

Xavier: "Wat ik erg positief vind, is dat Health2Work je uitgebreide testmogelijkheden biedt om de juiste oplossing te vinden. Ze bieden een enorme variatie in producten zodat er voor ieder type omgeving of gebruiker wel een oplossing is."

Overbelasting staand werk verminderen

Benjamin was op zoek naar een oplossing voor de klachten aan zijn voeten. Voeten kunnen opzetten en flink pijnlijk zijn na een dag met staand werk. Het assembleren van servers werd voorheen ook staand gedaan, wat bij Benjamin pijnklachten aan de enkelgewrichten veroorzaakte. Om de overbelasting te verminderen werd er gezocht naar een passende oplossing.

Samen met HAWC en Benjamin hebben we de werksituatie in kaart gebracht. De zit sta oplossing moest weinig ruimte in beslag nemen. Daarvoor is de score jumper met balans mechaniek een uitkomst!

referentie_afbeelding

“De kruk beweegt met je mee en je kunt er makkelijk op en af stappen. De pijnklachten zijn aanzienlijk verminderd doordat mijn enkels ontlast worden,” aldus Benjamin.

Met deze zit-stahulp raak je minder snel vermoeid. Je kunt met de voeten bij de grond en je daardoor gemakkelijk verplaatsen rondom je werkplek.

Zadelkruk met rugleuning biedt extra ondersteuning

Het balansmechanisme zorgt ervoor dat de zadelzitting met het lichaam meebeweegt, waardoor de kruk te allen tijde de juiste steun geeft. Er is gekozen voor een zadelkruk met rugleuning. Deze rugleuning biedt Benjamin extra ondersteuning tijdens zijn werkzaamheden. Naast de rugleuning kun je ook kiezen voor armleggers wat zorgt voor ergonomische ondersteuning van je armen.

Meer weten?

Wil je meer weten of deze of één van onze andere producten of wil je een product gratis testen in je werkomgeving? Neem dan contact met ons op.

Ja, ik wil meer weten!