De Werkplektest

Art.nr. 102797

De Werkplektest is een gratis tool, waarmee medewerkers aan de hand van 10 eenvoudige vragen kunnen bekijken wat er verbeterd kan worden aan hun werkplek.

Lees meer..
Informatie aanvragen

Direct gratis advies: 03 808 43 99 of 
laat u bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

 • Bij ons krijg je vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies op maat.
 • Bij ons krijg je software geheel afgestemd op jouw organisatie.
 • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

Health2Work

De Werkplektest is een tool, waarmee medewerkers aan de hand van 10 eenvoudige vragen kunnen bekijken wat er verbeterd kan worden aan hun werkplek.

De medewerker start De Werkplektest door een keuze te maken uit het type werkplek. Als men de keuze van de werkplek heeft gemaakt, volgen er een tiental vragen die beantwoord moeten worden. Elke vraag laat een aantal afbeeldingen zien met verschillende werkhoudingen. Hierbij moet de medewerker aangeven waarin hij of zij zich het meest herkend.

Direct feedback

Nadat deze gegevens zijn ingevuld, ontvangt de medewerker een rapportcijfer voor de werkplek. De medewerkers ziet de gegeven antwoorden en de gewenste situaties (indien anders). Aan de adviezen zitten producten gekoppeld, waarmee de werkplek geoptimaliseerd kan worden.

Werkplektest op maat

Bij De Werkplektest op maat worden bedrijfslogo’s verwerkt in de layout en de rapportage die per e-mail naar de medewerkers wordt verstuurd. De adviesteksten worden samen met jou aangepast, zodat deze exact aansluiten bij het beleid van je organisatie. Tevens wordt in overleg bepaald of en zo ja welke productoplossingen aan deze adviezen worden toegevoegd.

Kijk voor een voorbeeld op de www.dewerkplektest.nl

Aanbevolen door professionals

 • Eenvoudige en snelle werkplekcheck
 • Direct concrete adviezen ter verbetering
 • Afgestemd op uw arbobeleid
 • Preventief en curatief inzetbaar
 • Snelle implementatie

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Arbosoftware

Wat zijn de voordelen van spraakherkenning?

 • 4 x sneller tekst invoeren dan blind typen
 • Geen spelfouten
 • Minder kans op RSI klachten
 • Te gebruiken met veel
 • Windowsprogramma’s
 • Tot 99% nauwkeurig
Bekijk onze spraakherkenningssoftware

Wat houdt digitaal dicteren en spraakherkenning in?

De documentstromen (workflow) binnen veel organisaties worden steeds professioneler georganiseerd. De ideale oplossing voor het efficiënt verwerken van documenten is digitaal dicteren, eventueel in combinatie met spraakherkenning. Het creëren van documenten neemt veel tijd in beslag. Door het inzetten van digitaal dicteren en spraakherkenning kan zeer veel tijdwinst worden behaald.

Je stem gebruiken, gaat tot 4 keer sneller dan het toetsenbord. Digitaal dicteren kan worden ingezet om verslagen, brieven, offertes, notulen en nog veel meer vast te leggen. Je kunt overal je dictaten inspreken en bent vrij om te werken waar je wilt. De geluidsbestanden worden in compact formaat opgeslagen en kunnen eenvoudig beschikbaar worden gesteld voor bijvoorbeeld het secretariaat.

De geluidsbestanden kunnen worden afgeluisterd via de computer en worden uitgetypt. Met behulp van spraakherkenning wordt een nog groter efficiencyvoordeel behaald. Met spraakherkenningssoftware kan je direct of indirect je spraak omzetten in tekst. 

Bekijk onze digitale voice recorders en digitale dicteermicrofoons

Kan ik begeleiding krijgen bij het kiezen van spraakherkenningssoftware?

Health2Work verzorgt de complete oplossing spraakherkenning. Dit begint met een demonstratie en eindigt bij de implementatie van de software en training van de gebruiker. Aan de hand van de wensen wordt geïnventariseerd welke werkwijze voor het meest efficiënt is. Deze werkwijze wordt uitgebreid gedemonstreerd. Daarna wordt een voorstel gemaakt en zullen de systeemeisen worden gecontroleerd. Het voorstel bestaat uit de software en hardware, installatie, training van de toekomstige gebruikers en nazorg. Na afloop van dit traject kan iedere gebruiker direct efficiënt aan de slag met het systeem.  

Informeer over de mogelijkheden

De volgende producten zijn misschien ook interessant

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren