Ergonomiepaspoort Digitaal

Art.nr. 102086
Ergonomiepaspoort Digitaal is een online applicatie, waarmee ergocoaches en arbo-coördinatoren eenvoudig en gestructureerd een werkplekonderzoek kunnen uitvoeren.
Lees meer..
Informatie aanvragen

Direct gratis advies: 03 808 43 99 of 
laat u bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

 • Bij ons krijg je vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies op maat.
 • Bij ons krijg je software geheel afgestemd op jouw organisatie.
 • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

Health2Work

Het Ergonomiepaspoort Digitaal kan zowel preventief als curatief ingezet worden. Het Ergonomiepaspoort Digitaal kan vanaf iedere computer met internet benaderd worden. Om eenvoudig bij medewerkers een werkplekonderzoek te houden, raden wij het gebruik van een iPad of tablet aan.

Eenvoudig online

Online worden een vragenlijst, eventuele klachten, tips en aanbevelingen ingevuld. Ook je eigen constateringen worden hierin opgenomen. Dit wordt direct verwerkt in een rapportage op maat voor de medewerker. De rapportage is een combinatie van standaard adviezen op basis van de ingevulde gegevens en persoonlijke adviezen voor de medewerker.

Op maat

De inhoud van de vragenlijst en rapportage van het Ergonomiepaspoort worden in overleg samengesteld.

Aanbevolen door professionals

 • Eenvoudig en snel werkplekonderzoek uitvoeren
 • Rapportage direct klaar na werkplekonderzoek
 • Preventief en curatief inzetbaar
 • Snelle implementatie

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Arbosoftware

Wat zijn de voordelen van spraakherkenning?

 • 4 x sneller tekst invoeren dan blind typen
 • Geen spelfouten
 • Minder kans op RSI klachten
 • Te gebruiken met veel
 • Windowsprogramma’s
 • Tot 99% nauwkeurig
Bekijk onze spraakherkenningssoftware

Wat houdt digitaal dicteren en spraakherkenning in?

De documentstromen (workflow) binnen veel organisaties worden steeds professioneler georganiseerd. De ideale oplossing voor het efficiënt verwerken van documenten is digitaal dicteren, eventueel in combinatie met spraakherkenning. Het creëren van documenten neemt veel tijd in beslag. Door het inzetten van digitaal dicteren en spraakherkenning kan zeer veel tijdwinst worden behaald.

Je stem gebruiken, gaat tot 4 keer sneller dan het toetsenbord. Digitaal dicteren kan worden ingezet om verslagen, brieven, offertes, notulen en nog veel meer vast te leggen. Je kunt overal je dictaten inspreken en bent vrij om te werken waar je wilt. De geluidsbestanden worden in compact formaat opgeslagen en kunnen eenvoudig beschikbaar worden gesteld voor bijvoorbeeld het secretariaat.

De geluidsbestanden kunnen worden afgeluisterd via de computer en worden uitgetypt. Met behulp van spraakherkenning wordt een nog groter efficiencyvoordeel behaald. Met spraakherkenningssoftware kan je direct of indirect je spraak omzetten in tekst. 

Bekijk onze digitale voice recorders en digitale dicteermicrofoons

Kan ik begeleiding krijgen bij het kiezen van spraakherkenningssoftware?

Health2Work verzorgt de complete oplossing spraakherkenning. Dit begint met een demonstratie en eindigt bij de implementatie van de software en training van de gebruiker. Aan de hand van de wensen wordt geïnventariseerd welke werkwijze voor het meest efficiënt is. Deze werkwijze wordt uitgebreid gedemonstreerd. Daarna wordt een voorstel gemaakt en zullen de systeemeisen worden gecontroleerd. Het voorstel bestaat uit de software en hardware, installatie, training van de toekomstige gebruikers en nazorg. Na afloop van dit traject kan iedere gebruiker direct efficiënt aan de slag met het systeem.  

Informeer over de mogelijkheden

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren