WORK & MOVE PitStops

Art.nr. ERKACW001

WORK & MOVE PitStops software stimuleert beeldschermwerkers door ze bewust te maken over en te trainen in het efficiënt uitvoeren van taken met de computer.

Ontdek zelf wat de software van Bakker Elkhuizen voor jou kan betekenen!


30 dagen gratis proberen

Lees meer..
Informatie aanvragen

Direct gratis advies: 03 808 43 99 of 
laat u bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

 • Bij ons krijg je vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies op maat.
 • Bij ons krijg je software geheel afgestemd op jouw organisatie.
 • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

WORK & MOVE PitStops

Het is mogelijk! De hele dag scherp, of u nu thuis werkt of op kantoor!

Wetenschappelijk onderzoek toont het aan. De toetsaanslagen stijgen met 11,3% en het aantal typefouten daalt met 2,4%. Het comfort stijgt en door de boog soms te ontspannen, nemen prestaties toe. Tevens wordt aangetoond dat we onze prestaties ook in de middag op pijl kunnen houden door juist dan extra interventies in te bouwen. In de ochtend verbeteren daarentegen onze prestaties niet significant door extra interventies in te bouwen. Met CtrlWork kunt u meer bereiken in dezelfde tijd met minder inspanning en een beter comfort. Aan de basis van CtrlWORK staan de meest recente wetenschappelijke inzichten. Daarnaast zijn ook praktijkervaring en de behoeften en wensen van honderden kleine en grotere organisaties verwerkt. In wetenschappelijk onderzoek wordt een positief effect aangetoond van interventies tijdens beeldschermwerk. 

De kracht van de aangeboden interventie wordt door CtrlWORK nog eens versterkt door de wijze van aanbieden van de inhoud. Beeldschermwerkers worden gestimuleerd door ze bewust te maken over te trainen in het efficiënt uitvoeren van taken met de computer. Dit wordt gedaan onder anderen gedaan op de gebieden sneltoetsen, timemanagement, e-mailmanagement,werkhouding, werkplek en leefstijl. De organisaties wordt de vrijheid geboden zelfstandig aandachtsgebieden toe te voegen. 

De persoonlijke effectiviteit software gaat verder dan de traditionele vormen van pauzesoftware. Naast het fysieke aspect richt de software ook op mentale vermoeidheid, waardoor niet alleen de gezondheid, maar ook de prestatie van beeldschermwerkers wordt verbeterd. Controle over de werkdruk blijkt hierin de cruciale factor. Het beste werk-rust ritme bereiken we met het regelmatig en afwisselend verzetten van onze zinnen. CtrlWORK laat mensen op de juiste momenten even wat anders doen en bevordert zo hun concentratie. Want wie geconcentreerd werkt, presteert ook beter.

Aanbevolen door professionals

 • Meer bereiken in dezelfde tijd met minder inspanningen en meer comfort
 • Positief effect van interventies
 • Relatie tussen gezondheid en prestatie
 • Concentratieboog medewerkers

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Arbosoftware

Kan ik begeleiding krijgen bij het kiezen van spraakherkenningssoftware?

Health2Work verzorgt de complete oplossing spraakherkenning. Dit begint met een demonstratie en eindigt bij de implementatie van de software en training van de gebruiker. Aan de hand van de wensen wordt geïnventariseerd welke werkwijze voor het meest efficiënt is. Deze werkwijze wordt uitgebreid gedemonstreerd. Daarna wordt een voorstel gemaakt en zullen de systeemeisen worden gecontroleerd. Het voorstel bestaat uit de software en hardware, installatie, training van de toekomstige gebruikers en nazorg. Na afloop van dit traject kan iedere gebruiker direct efficiënt aan de slag met het systeem.  

Informeer over de mogelijkheden

Wat zijn de voordelen van spraakherkenning?

 • 4 x sneller tekst invoeren dan blind typen
 • Geen spelfouten
 • Minder kans op RSI klachten
 • Te gebruiken met veel
 • Windowsprogramma’s
 • Tot 99% nauwkeurig
Bekijk onze spraakherkenningssoftware

Wat houdt digitaal dicteren en spraakherkenning in?

De documentstromen (workflow) binnen veel organisaties worden steeds professioneler georganiseerd. De ideale oplossing voor het efficiënt verwerken van documenten is digitaal dicteren, eventueel in combinatie met spraakherkenning. Het creëren van documenten neemt veel tijd in beslag. Door het inzetten van digitaal dicteren en spraakherkenning kan zeer veel tijdwinst worden behaald.

Je stem gebruiken, gaat tot 4 keer sneller dan het toetsenbord. Digitaal dicteren kan worden ingezet om verslagen, brieven, offertes, notulen en nog veel meer vast te leggen. Je kunt overal je dictaten inspreken en bent vrij om te werken waar je wilt. De geluidsbestanden worden in compact formaat opgeslagen en kunnen eenvoudig beschikbaar worden gesteld voor bijvoorbeeld het secretariaat.

De geluidsbestanden kunnen worden afgeluisterd via de computer en worden uitgetypt. Met behulp van spraakherkenning wordt een nog groter efficiencyvoordeel behaald. Met spraakherkenningssoftware kan je direct of indirect je spraak omzetten in tekst. 

Bekijk onze digitale voice recorders en digitale dicteermicrofoons

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren