Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Doe nu gratis de thuiswerkplek check!

Er zijn steeds meer mensen die thuiswerken. Vraag je je af of jouw thuiswerkplek ergonomisch is? Maak nu gebruik van de thuiswerkplek check!

Hoe richt ik mijn thuiswerkplek in?

Als telewerker beschik je thuis niet altijd over dezelfde mogelijkheden als op kantoor. Wist je dat er heel wat oplossingen zijn om ergonomisch te werken, zonder veel geld te moeten uitgeven? Werk je een tijdje van thuis uit, dan is het bovendien de investering meer dan waard.

Voorkom rug- en nekklachten

Een verkeerd ingestelde werkplek kan leiden tot onder andere rug-, nek- en armklachten. Zeker weten of je thuiswerkplek goed is ingericht? Vraag onze gratis thuiswerkplek check aan!


Tips & Advies of gezond te telewerken

Samen met jou kijken we hoe je zo gezond mogelijk kunt thuiswerken. Je ontvangt tips en advies over hoe je jouw werkplek kunt verbeteren!


Werkwijze

Met behulp van videobellen of telefonisch contact voorzien we jou van tips en advies. Zo kun jij gezond je thuiswerkplek inrichten!

We brengen je huidige situatie in kaart: werk je bijvoorbeeld met een computer of laptop? Heb je een instelbare bureaustoel of zit je op een gewone stoel? Werk je aan een bureau of keukentafel? Op basis van jouw situatie geven we je tips en advies om gezond vanuit huis te kunnen werken.

Preventieproof

Voldoen jouw thuiswerkplek aan de preventierichtlijnen? De Vlaamse overheid geeft in haar aanbevelingen aan dat wie meer dan 2 uur per dag met een laptop werkt, ook een extern toetsenbord en externe muis nodig heeft. Wij geven je advies om jouw werkplek Preventieproof te maken!


Voorkom klachten en vraag nu de thuiswerkplek check aan

Stuur een foto van jouw werkplek via onderstaand formulier en een ergonomisch adviseur helpt jouw graag bij het verbeteren van jouw thuiswerkplek.

Max 10 MB
Stappenplan gezond thuiswerken

In dit gratis aan te vragen stappenplan staat hoe je op een gezonde manier thuis je werkplek kunt instellen en ontvang je tips om het thuiswerken zo efficiënt mogelijk te maken.