Meer bewegen op het werk

Art.nr. 109874

Aanbiedingsprijs 199,-  excl. btw 240,79  incl. btw


* Verplichte velden

Direct gratis advies: 03 808 43 99 of 
laat u bellen door een deskundige

De workshop 'Meer bewegen op het werk' is specifiek gericht op professionals met affiniteit op het gebied van arbeid en gezondheid. Zoals arbeidsdeskundigen, verzuimregisseurs, HRM, ergotherapeuten, (arbeids-)oefentherapeuten, arbo verpleegkundigen, arbeids- en bedrijfsfysiotherapeuten.

Omschrijving

Tijdens de workshop 'Meer bewegen op het werk' leer je het vakgebied bewegend/dynamisch werken kennen. Lang zitten is risicovol, meer bewegen is absolute noodzaak. Hoe stimuleer je beweging tijdens de werkdag en kom je daadwerkelijk tot gezonder gedrag? Tijdens de workshops gaan we in op technische mogelijkheden voor dynamisch werken én krijg je ook handvatten voor effectief coachen en gedragsverandering.

Deze workshop is specifiek gericht op professionals met affiniteit op het gebied van arbeid en gezondheid. Zoals arbeidsdeskundigen, verzuimregisseurs, HRM, ergotherapeuten, (arbeids-) oefentherapeuten, arbo verpleegkundigen, arbeids- en bedrijfsfysiotherapeuten.

Registratie aangevraagd voor arbeidsdeskundigen, ergotherapeuten en oefentherapeuten.

Welke leerdoelen heeft de workshop 'Meer bewegen op het werk'? 

  • Je hebt inzicht in het begrip sedentair gedrag en ken je de risico's ervan.
  • Je kent de invloed van bewegen voor de gezondheid en het werkvermogen.
  • Je weet hoe je de dynamische hulpmiddelen verantwoord kunt gebruiken.
  • Je hebt handvatten voor gedragsverandering en coaching (op individueel en groepsniveau) waardoor je jouw klanten effectief begeleidt bij meer bewegen op het werk.

Geaccrediteerde workshop

De workshop 'Meer bewegen op het werk' is geaccrediteerd door de Nederlandse Vereniging Van Arbeidsdeskundigen (NVvA), de Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (ADAP) en het Koninklijk Nederlands Gezelschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Wat kost het?

Voor € 199 (excl BTW) kun je deelnemen aan deze interactieve workshop. Naast een leerzame en interactieve middag krijg je lesmateriaal en na afloop van het programma wordt een borrel georganiseerd.

Interesse?

Schrijf je dan in voor de workshop 'Meer bewegen op het werk'. Ook kunnen wij een incompany workshop organiseren. Wij verzorgen dan op locatie deze workshop. Dit is maatwerk. Vraag naar de mogelijkheden!

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren