Score At Work Bicolor ergonomische bureaustoel

Art.nr. STKAAWK
Bureaustoel Score At Work Bicolor is een trendy bureaustoel uit de At Work line. Leverbaar in drie verschillende kleuren.

* Verplichte velden

Informatie aanvragen
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Daarom Health2Work

  • Ergonomische bureaustoelen worden op locatie individueel ingesteld.
  • Ergonomische bureaustoelen krijg je bij ons 30 dagen gratis op proef.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

Health2Work

Bureaustoel Score At Work Bicolor is één van de bureaustoelen uit de At Work line. De ergonomische bureaustoel is eenvoudig in te stellen. Deze line kenmerkt zich door de hoge recyclewaarde van 99%! De stoel is voorzien van luxe trevira bekleding. De stoel is in antraciet-zwart, antraciet-groen en antraciet-blauw verkrijgbaar. De At Work Bicolor is standaard voorzien van een vaste zithoek, optioneel is er een synchroonmechaniek of kantelmechaniek leverbaar.

Opties

Optioneel kan de bureaustoel voorzien worden van een lumbaalsteun. De 4D verstelbare armleggers zijn standaard en kunnen zowel in hoogte, breedte als diepte versteld worden en de armleggers zijn driehonderdzestig graden draaibaar. De At Work is ook bestelbaar in Large, deze variant heeft een bredere zitting en een hoge rugleuning.

MVO en revitaliseren, reconditioneren en second life programma

De At Work line kenmerkt zich door de hoge recyclewaarde van 99%. Health2Work biedt de mogelijkheid om bij een bestelling van nieuwe bureaustoelen de oude mee te nemen voor het revitaliseren, reconditioneren en second life programma, dankzij dit programma worden de oude bureaustoelen hergebruikt, of gerecycled. Dit voorkomt onnodige verspilling van grondstoffen, hierdoor wordt het milieu minder belast. Dit is een van de MVO contributies aan de samenleving die Health2Work levert. Bewust omgaan met producten en grondstoffen is één van de belangrijkste punten van Health2Work. Door de hoge recyclewaarde van de Score At Work Bicolor sluit de stoel naadloos aan bij de waarden van Health2Work. 

Aanbevolen door professionals

  • 99% recyclebaar
  • Duurzaam
  • Leverbaar in 5 verschillende kleuren

Specificaties

Lichamelijke klachten(Lage) rugklachten, Nekklachten, Schouderklachten
PostuurKlein, Gemiddeld, Overig
Type werkplekVaste werkplek
ZithoekverstellingOp aanvraag
RughoekverstellingJa
GewichtsinstellingOp aanvraag
InstelmogelijkhedenZitdiepte, Hoogte rugleuning, Hoogte zitting
BedieningsmogelijkheidHandbediening
Type bekledingStof
KleurStandaard zwart, maar dit product is in verschillende kleuren leverbaar. Zie downloads voor de stoffenkaart.
Minimale zithoogte41 cm
Maximale zithoogte55 cm
Minimale zitdiepte44 cm
Maximale zitdiepte54 cm
SchuifzittingJa
Breedte zitting46 cm
RugleuningJa
Breedte rugleuning43 cm
Minimale hoogte rugleuning44 cm
Maximale hoogte rugleuning50 cm
ArmleggersJa
Minimale breedte tussen armleggers44 cm
Maximale breedte tussen armleggers59 cm
NeksteunNee
LumbaalsteunOp aanvraag
Type onderstelZwart kunststof kruisvoet
WielenVoor zachte vloer
MVO percentage recyclebaar99%

Downloads

Productsheet≈1 MBPDFDownloaden

Vragen van klanten over Ergonomische bureaustoel

Wat is een permanent rugcontact mechaniek?

Bij een permant rugcontact mechaniek beweegt de rugleuning continu met de rug van de gebruiker mee. De tegendruk van de rugleuning is instelbaar. De zitting blijft hierbij in de zelfde stand.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een synchroonmechaniek?

Het synchroonmechanisme, waarbij de zitting in een vaste verhouding tot de rugleuning beweegt, is een veelvoorkomend mechanisme. Wanneer de zitting een graad achterover kantelt, kantelt de rugleuning twee of drie keer zoveel achterover (1-op- 2 of 1-op-3). Deze mechanieken zijn veelal uitgevoerd met een gewichtsinstellingsmogelijkheid, zodat men goed in evenwicht kan zitten. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een tiltmechaniek?

Bij een tiltmechaniek zijn de zithoek en de rughoek beide onafhankelijk van elkaar instelbaar. Als men zit, staan de rug en zitting vast in de gewenste hoek.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een in-balance mechaniek?

Dit mechaniek wordt gekenmerkt door de combinatie van een kantelpunt in het midden van de zitting en een rughoek van 90 graden. Doel is om het zwaartepunt van het lichaam op het kantelpunt van de stoel te krijgen. Dit zorgt voor balans. Daar heb je een rughoek van 90 graden voor nodig. Deze balans is het beste uitganspunt om op een natuurlijke manier te kunnen bewegen zonder na te denken. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

Waarom een ergonomische bureaustoel?

De mens is niet gemaakt om acht uur per dag stil te zitten. Je moet bewegen, vaak van werkhouding veranderen en zoveel mogelijk rechtop zitten, waardoor je ademhaling vergemakkelijkt wordt. Hierdoor wordt je bloed voortdurend voorzien van zuurstof met als gevolg dat je gezondheidsklachten voorkomt en je de hele dag fit en geconcentreerd blijft. Dat is wat wij actief zitten noemen. Maar om actief te kunnen zitten, is een stoel nodig die zich aan jou aanpast, en niet andersom.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen