Herman Miller Aeron Graphite large bureaustoel

Art.nr. HMKT010.100004
Bureaustoel Herman Miller Aeron Graphite Large is een zeer geschikte designstoel voor lange mensen. Dankzij de speciale kussenloze rug- en zitvlak zorgt de stoel voor een uitmuntende ventilatie. Dit komt het zitcomfort van de gebruiker ten goede.
Informatie aanvragen
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Daarom Health2Work

  • Ergonomische bureaustoelen worden op locatie individueel ingesteld.
  • Ergonomische bureaustoelen krijg je bij ons 30 dagen gratis op proef.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

Herman Miller

Bureaustoel Herman Miller Aeron Graphite Large is ontworpen met de mens als uitgangspunt. Dat is gelijk te merken aan het gepatenteerde Kinemat-kantelmechaniek, die zorgt voor het natuurlijk bewegen van het lichaam. Dankzij het baanbrekende PostureFit systeem wordt een juiste ondersteuning van de bekken bereikt. Dit systeem zorgt er namelijk voor dat de bekken in een natuurlijke vorm gedwongen wordt waardoor rugklachten worden voorkomen.

Schuimloos

Het zit- en rugvlak is uitgevoerd met schuimloos materiaal, dit zorgt voor een uitstekende ventilatie en ondersteunt het lichaam op alle punten waardoor de druk gelijkmatig verdeeld wordt en een juiste zithouding bereikt wordt. 

Gezond zitten is van levensbelang

Slecht zitten veroorzaakt veel zit-gerelateerde problemen en kan in sommige gevallen zelfs dodelijk zijn. Natuurlijk krijg je bij Health2Work een uitgebreide uitleg van de bureaustoel, maar soms wil je meer weten over het gezond zitten. Daarom bieden wij een cursus "Gezond zitten, zo zit dat!aan. In deze cursus komt alles over gezond zitten aanbod en krijg je inzicht over gezond zitten.

Garantie

De Aeron bureaustoelen zijn gemaakt voor langdurig gebruik. Als bewijs van de duurzame kwaliteit, zijn de stoelen gedekt door de Herman Miller garantie:

  • Bureaustoel - 12 jaar
  • Rugleuning en zitting - 5 jaar
  • Gasveer en fabrics (armpad en overige bekleding) - 3 jaar

Deze garantie geldt tevens voor de Herman Miller Aeron Graphite Large ergonomische bureaustoel.

Aanbevolen door professionals

  • Innovatief design
  • Dynamisch zitten
  • Optimale ondersteuning

Specificaties

Lichamelijke klachten(Lage) rugklachten, Hoofdklachten, Nekklachten, Schouderklachten
PostuurLang
Type werkplekFlexwerkplek, Vaste werkplek, Thuiswerkplek
ZithoekverstellingVerstelbare zithoek
RughoekverstellingNee
GewichtsinstellingJa
InstelmogelijkhedenHoogte rugleuning, Hoogte zitting, Dikte lumbaalsteun, Hoogte lumbaalsteun, Kantelfunctie met gewichtsinstelling
BedieningsmogelijkheidHandbediening
Type mechaniekKantelmechaniek
Type bekledingNetweave
KleurStandaard zwart, maar dit product is in verschillende kleuren leverbaar. Zie downloads voor de stoffenkaart.
Minimale zithoogte38 cm
Maximale zithoogte53 cm
Minimale zitdiepte45,7 cm
SchuifzittingNee
RugleuningJa
ArmleggersJa
NeksteunNee
LumbaalsteunJa
Type onderstelZwart kunststof kruisvoet
WielenVoor harde vloer
Keurmerk / NormMVO
MVO percentage recyclebaar94%
MVO recyclebaarJa

Downloads

Productsheet≈1 MBPDFDownloaden

Vragen van klanten over Ergonomische bureaustoel

Wat is een permanent rugcontact mechaniek?

Bij een permant rugcontact mechaniek beweegt de rugleuning continu met de rug van de gebruiker mee. De tegendruk van de rugleuning is instelbaar. De zitting blijft hierbij in de zelfde stand.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een synchroonmechaniek?

Het synchroonmechanisme, waarbij de zitting in een vaste verhouding tot de rugleuning beweegt, is een veelvoorkomend mechanisme. Wanneer de zitting een graad achterover kantelt, kantelt de rugleuning twee of drie keer zoveel achterover (1-op- 2 of 1-op-3). Deze mechanieken zijn veelal uitgevoerd met een gewichtsinstellingsmogelijkheid, zodat men goed in evenwicht kan zitten. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een tiltmechaniek?

Bij een tiltmechaniek zijn de zithoek en de rughoek beide onafhankelijk van elkaar instelbaar. Als men zit, staan de rug en zitting vast in de gewenste hoek.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een in-balance mechaniek?

Dit mechaniek wordt gekenmerkt door de combinatie van een kantelpunt in het midden van de zitting en een rughoek van 90 graden. Doel is om het zwaartepunt van het lichaam op het kantelpunt van de stoel te krijgen. Dit zorgt voor balans. Daar heb je een rughoek van 90 graden voor nodig. Deze balans is het beste uitganspunt om op een natuurlijke manier te kunnen bewegen zonder na te denken. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

Waarom een ergonomische bureaustoel?

De mens is niet gemaakt om acht uur per dag stil te zitten. Je moet bewegen, vaak van werkhouding veranderen en zoveel mogelijk rechtop zitten, waardoor je ademhaling vergemakkelijkt wordt. Hierdoor wordt je bloed voortdurend voorzien van zuurstof met als gevolg dat je gezondheidsklachten voorkomt en je de hele dag fit en geconcentreerd blijft. Dat is wat wij actief zitten noemen. Maar om actief te kunnen zitten, is een stoel nodig die zich aan jou aanpast, en niet andersom.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen