Herman Miller Celle bureaustoel

Art.nr. HMKT010.100006
De Herman Miller Celle bureaustoel is een zeer comfortabele stoel. Voor optimale en flexibele lichaamsondersteuning koos designer Jerome Caruso voor een vernuftige polymeertoepassing.
Informatie aanvragen
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Daarom Health2Work

  • Ergonomische bureaustoelen worden op locatie individueel ingesteld.
  • Ergonomische bureaustoelen krijg je bij ons 30 dagen gratis op proef.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

Herman Miller

Bureaustoel Herman Miller Celle met 792 kussentjes (cellen) voor de zitting en 786 voor de rugleuning zijn verbonden met lussen, die in diepte en daardoor in soepelheid afwisselen: Cellular Suspension. Het elastische materiaal veert meer of minder mee, precies daar waar het lichaam dat vraagt. Het herstelt zich eindeloos, is hygiënisch en ventileert.

PostureFit

De stoel is uiteraard uitgerust met PostureFit. Deze ingebouwde welvende vorm onderin de rugleuning biedt optimale ondersteuning van bekken en lendenen. De Celle biedt aan 95% van alle mensen een comfortabele en gezonde zit.

Design in de werkomgeving

Bureaustoelen van Herman Miller zijn uitblinkers op de werkvloer. Door het prachtige design en functionaliteit behoren ze tot de topstukken van de bureaustoelen. Voor veel bedrijven is design een steeds belangrijker aspect op de werkvloer. Herman Miller weet een perfecte balans te vinden tussen ergonomie en design.

Design heeft ook veel invloed op de productiviteit, lees hier het gehele artikel. De Herman Miller Celle is hierdoor een uitermate geschikte bureaustoel. 

Aanbevolen door professionals

  • Optimale ondersteuning
  • Innovatief design
  • Cradle to Cradle

Specificaties

Lichamelijke klachten(Lage) rugklachten, Nekklachten, Schouderklachten
PostuurKlein, Gemiddeld, Overig
Type werkplekFlexwerkplek, Vaste werkplek, Thuiswerkplek
ZithoekverstellingJa
RughoekverstellingNee
GewichtsinstellingNee
InstelmogelijkhedenZitdiepte, Hoogte zitting, Dikte lumbaalsteun, Hoogte lumbaalsteun
BedieningsmogelijkheidHandbediening
Type mechaniekTiltmechaniek
Type bekledingStof
KleurStandaard zwart, maar dit product is in verschillende kleuren leverbaar. Zie downloads voor de stoffenkaart.
Minimale zithoogte39,4 cm
Maximale zithoogte51,4 cm
Minimale zitdiepte39,3 cm
Maximale zitdiepte45,7 cm
SchuifzittingJa
Breedte zitting50,8 cm
RugleuningJa
Maximale hoogte rugleuning111,8 cm
ArmleggersJa
Minimale breedte tussen armleggers74,9
NeksteunNee
LumbaalsteunJa
Maximale belasting in kg150 kg

Downloads

Productsheet≈1 MBPDFDownloaden

Vragen van klanten over Ergonomische bureaustoel

Wat is een permanent rugcontact mechaniek?

Bij een permant rugcontact mechaniek beweegt de rugleuning continu met de rug van de gebruiker mee. De tegendruk van de rugleuning is instelbaar. De zitting blijft hierbij in de zelfde stand.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een synchroonmechaniek?

Het synchroonmechanisme, waarbij de zitting in een vaste verhouding tot de rugleuning beweegt, is een veelvoorkomend mechanisme. Wanneer de zitting een graad achterover kantelt, kantelt de rugleuning twee of drie keer zoveel achterover (1-op- 2 of 1-op-3). Deze mechanieken zijn veelal uitgevoerd met een gewichtsinstellingsmogelijkheid, zodat men goed in evenwicht kan zitten. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een tiltmechaniek?

Bij een tiltmechaniek zijn de zithoek en de rughoek beide onafhankelijk van elkaar instelbaar. Als men zit, staan de rug en zitting vast in de gewenste hoek.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een in-balance mechaniek?

Dit mechaniek wordt gekenmerkt door de combinatie van een kantelpunt in het midden van de zitting en een rughoek van 90 graden. Doel is om het zwaartepunt van het lichaam op het kantelpunt van de stoel te krijgen. Dit zorgt voor balans. Daar heb je een rughoek van 90 graden voor nodig. Deze balans is het beste uitganspunt om op een natuurlijke manier te kunnen bewegen zonder na te denken. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

Waarom een ergonomische bureaustoel?

De mens is niet gemaakt om acht uur per dag stil te zitten. Je moet bewegen, vaak van werkhouding veranderen en zoveel mogelijk rechtop zitten, waardoor je ademhaling vergemakkelijkt wordt. Hierdoor wordt je bloed voortdurend voorzien van zuurstof met als gevolg dat je gezondheidsklachten voorkomt en je de hele dag fit en geconcentreerd blijft. Dat is wat wij actief zitten noemen. Maar om actief te kunnen zitten, is een stoel nodig die zich aan jou aanpast, en niet andersom.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen