Kniestoel

Filter op

6 Item(s)

per pagina

Grid  Overzicht 

Productiever met een kniestoel

De kniestoel is gemaakt om te bewegen. Beweging op kantoor, of dynamisch werken, wordt steeds belangrijker binnen de ergonomie. Zoals de naam van het product al zegt, je zit knielend in de stoel. Met een kniestoel krijg je ergonomisch verantwoord de ruimte om te bewegen en wordt je lichaam gestimuleerd zijn eigen balans te vinden. Dit zorgt ervoor dat dat je rug- en buikspieren worden geactiveerd en sterker worden. Doordat je steeds, op een natuurlijke manier, in beweging bent, wordt je doorbloeding gestimuleerd en kun je zo langer geconcentreerd en productiever werken.

Verminder rugklachten met een ergonomische kniestoel

De kniestoel zorgt ervoor dat je een goede houding aanneemt. Deze zitoplossing is een waarbij je knielend zit. De onderbenen en het zitvlak worden door comfortabele kussens ondersteund. Je rug wordt bij het gebruik van de stoel sterk ontlast, omdat de heuphoek open is. Zo kun je met een zitoplossing voor minder spanning zorgen op je rug en spieren.

Houdingen afwisselen

Variér Stokke is hét merk op het gebied van kniestoelen. De stoelen staan bekend om de hoogwaardige stof en duurzame, sterke materialen. Onze Variér Stokke kniestoelen zijn in verschillende soorten en maten. Zo hebben we kniestoelen met rug die je rug extra ondersteunt. Dit zorgt ervoor dat je eenvoudig kunt afwisselen tussen actief en passief zitten. Wisselen tussen houdingen is op kantoor van steeds groter belang. Lees er hier in onze blog meer over kniestoelen en dynamisch werken.

Voordelen van de kniestoel

  • Stimuleert je tot een natuurlijke houding
  • Vermindert en verhelpt rugklachten
  • Stimuleert je actief te zitten
  • Heeft comfortabele zit- en kniekussens
  • Versterkt je spieren

30 dagen gratis een kniestoel testen

De ergonomische zitoplossing valt binnen ons proefplaatsingsconcept. Zo kun je 30 dagen gratis de zitoplossing testen. Op deze manier kun je zelf de voordelen van de kniestoel vrijblijvend ervaren.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren