Gasso Stando Trippelstoel

Art.nr. 104037
Gasso Stando Trippelstoel is een zit-sta stoel die zorgt voor goede ondersteuning bij het uitvoeren van staande activiteiten. Deze stoel is met een gasveer traploos in hoogte instelbaar.
Lees meer..
Informatie aanvragen
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Gerdina Spa

Direct gratis advies: 03 808 43 99 of 
laat u bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Bij ons ontvang je persoonlijk en deskundig advies op maat.
  • Op onze trippelstoelen krijg je tot wel 2 jaar garantie.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

Deze Gasso Stando trippelstoel is met een gasveer traploos in hoogte instelbaar, in de hoogste stand is deze trippelstoel geschikt als zit- stahulp. De Stando is voorzien van een individuele rughoek, zithoek en hoogteverstelling, welke zorgen voor een goede ondersteuning van het lichaam.

Instelbaar

Ook de rugleuning en de zitting zijn apart instelbaar. Op het onderstel kunnen zowel geremde als ongeremde wielen worden geplaatst. De Stando is verkrijgbaar met vrije rotatie van de zitting op het onderstel of geen rotatie.

Maatwerkoplossing voor ieder persoon!

Naast standaardproducten, biedt Health2Work ook maatwerkoplossingen voor ieder persoon. Hierdoor is er voor elk persoon een juiste oplossing, en voorkom je klachten. Health2Work wil daarom ook het beste voor elk persoon, door voor iedereen een juiste werkplek te creëeren waardoor de prestaties, werkplezier en het werkcomfort hoog blijft. De Gasso Stando trippelstoel past binnen de maatwerkoplossingen van Health2Work. 

Aanbevolen door professionals

  • Eindeloos variëren van lage tot hoge werkposities
  • Optimale ondersteuning van het lichaam in alle werkhoudingen
  • Langdurig comfortabel zitten door de vele instelmogelijkheden

Specifications

Postuur Lang, Klein, Zwaarlijvig, Licht, Gemiddeld
Type werkplek Vaste werkplek
Zithoekverstelling Ja
Rughoekverstelling Ja
Instelmogelijkheden Zitdiepte, Hoek rugleuning (onafhankelijk van zitting), Hoogte zitting
Bedieningsmogelijkheid Handbediening
Type bekleding Stof
Kleur Grijs
Minimale zithoogte 60 cm
Maximale zithoogte 78 cm
Breedte zitting 41 cm
Rugleuning Ja
Breedte rugleuning 38 cm
Maximale belasting in kg 120 kg
Type onderstel Trippelonderstel met rem

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Trippelstoel

Wat is een permanent rugcontact mechaniek?

Bij een permant rugcontact mechaniek beweegt de rugleuning continu met de rug van de gebruiker mee. De tegendruk van de rugleuning is instelbaar. De zitting blijft hierbij in de zelfde stand.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een synchroonmechaniek?

Het synchroonmechanisme, waarbij de zitting in een vaste verhouding tot de rugleuning beweegt, is een veelvoorkomend mechanisme. Wanneer de zitting een graad achterover kantelt, kantelt de rugleuning twee of drie keer zoveel achterover (1-op- 2 of 1-op-3). Deze mechanieken zijn veelal uitgevoerd met een gewichtsinstellingsmogelijkheid, zodat men goed in evenwicht kan zitten. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een tiltmechaniek?

Bij een tiltmechaniek zijn de zithoek en de rughoek beide onafhankelijk van elkaar instelbaar. Als men zit, staan de rug en zitting vast in de gewenste hoek.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een in-balance mechaniek?

Dit mechaniek wordt gekenmerkt door de combinatie van een kantelpunt in het midden van de zitting en een rughoek van 90 graden. Doel is om het zwaartepunt van het lichaam op het kantelpunt van de stoel te krijgen. Dit zorgt voor balans. Daar heb je een rughoek van 90 graden voor nodig. Deze balans is het beste uitganspunt om op een natuurlijke manier te kunnen bewegen zonder na te denken. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

Waarom een ergonomische bureaustoel?

De mens is niet gemaakt om acht uur per dag stil te zitten. Je moet bewegen, vaak van werkhouding veranderen en zoveel mogelijk rechtop zitten, waardoor je ademhaling vergemakkelijkt wordt. Hierdoor wordt je bloed voortdurend voorzien van zuurstof met als gevolg dat je gezondheidsklachten voorkomt en je de hele dag fit en geconcentreerd blijft. Dat is wat wij actief zitten noemen. Maar om actief te kunnen zitten, is een stoel nodig die zich aan jou aanpast, en niet andersom.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren