Hi-Loo Afneembare Toiletverhoger

Art.nr. ETZG320.100002
De Hi-Loo is een zeer stabiele en eenvoudig afneembare toiletverhoger.
Lees meer..
Informatie aanvragen

Direct gratis advies: 03 808 43 99 of 
laat u bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Tot 5 jaar garantie. Beste kwaliteit!
  • Persoonlijk advies en service
  • Gratis 30 dagen proefplaatsingen
  • 100% tevredenheidgarantie

Omschrijving

Etac

De Hi-Loo is een zeer stabiele en eenvoudig afneembare toiletverhoger. Vier montageklemmen zorgen voor een goede positie op de toiletpot, de montageklemmen hoeven niet losgemaakt te worden bij het verwijderen van de toiletverhoger.

Met of zonder deksel

Een uitsparing aan de voor- en achterzijde zorgt voor een betere toegankelijkheid ten behoeve van hygiënische handelingen. De Hi-Loo is verkrijgbaar in 6 en 10 centimeter hoogte en met of zonder deksel.

Eenvoudig reinigbaar

De toiletverhoger is eenvoudig te reinigen bij een temperatuur van 85 °C. Het maximale gebruikersgewicht van de Hi-Loo toiletverhoger bedraagt 150 kg.

Aanbevolen door professionals

  • Eenvoudig te reinigen
  • Handige montageklemmen
  • Met of zonder deksel
  • Makkelijk afneembaar

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Hi-Loo Afneembare Toiletverhoger montagehandleiding

906,21 KB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Werken op hoogte

Wat is een virtueel draaipunt in bed?

Een virtueel draaipunt op de rugverstelling zorgt voor meer comfort bij het veranderen van de zitpositie en geeft lagere schuif- en wrijfkrachten. Bij het omhoog brengen van het ruggedeelte zorgt het virtuele draaipunt ervoor dat het ruggedeelte tegelijkertijd licht naar achteren verplaatst. Hierdoor wordt de cliënt niet naar voren geschoven of geduwd maar verloopt de rugverstelling soepel en zijn de schuif- en wrijfkrachten laag.

Meer over het virtuele draaipunt in bed

Kan een kantelbare douchestoel leiden tot arbeidsproductiviteit?

De tijdswinst die te behalen is met een kantelbare douchestoel in vergelijking met een gewone douchestoel is 14 minuten (Mobiliteitsklasse C) of 6,5 minuten (Mobiliteitsklasse D) per douchebeurt.

Bekijk onze kantelbare douchestoelen

Hoe kan ik valincidenten voorkomen?

Binnen verpleeg- en verzorgingshuizen lopen jaarlijks zo’n 7.700 bewoners van 65 jaar en ouder letsel op ten gevolge van valincidenten. Om valincidenten te reduceren/ voorkomen hebben wij een omgevingscan ontwikkeld. Ben je benieuwd naar onze oplossingen en advies, vraag dan onze omgevingsscan aan.

Vraag een omgevingsscan aan!

Kan een snoezel omgeving bijdragen om onrust en agressie te voorkomen?

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat snoezelen een positieve invloed heeft op stemming, agressief gedrag, opstandig gedrag en depressie bij mensen.

Bekijk onze snoezelruimte oplossingen

Welke voordelen biedt goed zitten voor cliënten en zorgverlener?

Uit onderzoek is gebleken dat zitten een grotere risicofactor heeft dan liggen bij het ontwikkelen van decubitus (doorligplekken). Bij het zitten drukt het gewicht van het lichaam alleen op het zitvlak, dit is een veel kleiner oppervlak dan bij liggen. Het is daarom belangrijk om goed, comfortabel en ergonomisch te zitten om decubitus mogelijk te voorkomen en tevens het welbevinden en de mobiliteit van cliënten te kunnen verbeteren.

Lees meer over dit onderzoek

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren