Hi-Loo Vast-gemonteerde Toiletverhoger

Art.nr. ETZG320.100001
De Hi-Loo toiletverhoger kan op de gangbare toiletpotten gemonteerd worden.
Lees meer..
Informatie aanvragen

Direct gratis advies: 03 808 43 99 of 
laat u bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

Omschrijving

Etac

De Hi-Loo toiletverhoger kan op de gangbare toiletpotten gemonteerd worden. De toitletverhoger blijft stevig op en zijn en zorgt voor extra stabiliteit.

Anti-slip armleuningen

De armleuningen kunnen omhoog geklapt worden, waarmee een zijwaartse transfer vereenvoudigd wordt. Op de armleuningen zijn anti-slip stroken gemonteerd waardoor de gebruiker een veilig gevoel krijgt.

Tot 150 kg

De hoogte van de armsteun is 23 cm terwijl de breedte tussen de armsteunen 49 cm bedraagt. De Hi-Loo toiletverhoger is geschikt voor personen tot 150 kg.

Aanbevolen door professionals

  • Eenvoudig te reinigen, doordat de toiletverhoger opgeklapt kan worden
  • Eenvoudig te demonteren
  • De toiletverhoger kan gemonteerd worden in een hoek
  • De armsteunen zijn opklapbaar, tevens kunnen ze ook gefixeerd worden
  • Hoogte is in te stellen door middel van vulstukken

Specifications

ToepassingsgebiedOpstaan en gaan zitten

Downloads

Productsheet≈1 MBPDFDownloaden

Hi-Loo Vast-gemonteerde Toiletverhoger onderdelen

363,05 KBPDFDownloaden

Hi-Loo Vast-gemonteerde Toiletverhoger installatieinstructie

906,21 KBPDFDownloaden

Hi-Loo Vast-gemonteerde Toiletverhoger handleiding

2,87 MBPDFDownloaden

Vragen van klanten over Werken op hoogte

Kunnen sta-opstoelen bijdragen in het minimaliseren van fysieke belasting?

Sta-opstoelen minimaliseren fysieke belasting van de verzorgende medewerkers en bevorderd de zelfredzaamheid van de bewoners. Door het unieke sta op systeem kan de gebruiker zelfstandig opstaan en weer gaan zitten. Til- en transferhandelingen worden tot het minimum gereduceerd. Bewoners worden minder afhankelijk van verzorging waardoor er meer tijd over blijft voor andere werkzaamheden, dus naast besparing van fysieke belasting bespaart uw organisatie kostbare tijd.

Bekijk onze sta-op-stoelen

Hoe kan ik de fysieke belasting bij het aanschuiven van eetkamerstoelen tot het minimum reduceren?

Het aanschuiven van eetkamerstoelen gaat veelal gepaard met grote fysieke belasting bij het verplegend en verzorgend personeel. De overheid streeft naar zoveel mogelijk onafhankelijkheid voor de patiënt. Daar waar de patiënt zelf handelingen kan verrichten, is het niet de bedoeling dat verpleegkundigen dit doen. Door de eetkamerstoel aanschuifmodel behoort dit tot het verleden. Onze eetkamerstoel aanschuifmodel maakt het zelfstandig aanschuiven gemakkelijk, indien er toch hulp van een verzorgende bij nodig is wordt de fysieke belasting tot het minimum gereduceerd.

Bekijk onze verplaatshulpmiddelen

Wat betekent Decubitus?

Decubitus zijn wonden die ontstaan bij mensen die langdurig in dezelfde houding liggen of zitten. Wonden ontstaan doordat kleine bloedvaatjes dichtgedrukt worden, waardoor het weefsel te weinig zuurstof en voedingstoffen krijgt. Daardoor sterft het weefsel af. Decubitus wordt ook wel druknecrose, doorligwonden, doorligplekken, drukwonden of bedzeer genoemd.

Bekijk onze oplossingen

Hoe is snoezelen ontstaan?

Snoezelen is ontstaan naar aanleiding van het gevoel van onmacht bij verzorgers ten gevolge van de beperkte communicatie die mogelijk is met dementerende mensen en mensen met een verstandelijke beperking. Deze gevoelens van onmacht namen af toen men ontdekte dat er verbetering mogelijk was. Door het gestructureerd prikkelen van zintuigen ontstaan er concrete aanknopingspunten voor het aanbieden van activiteiten en het leggen van contacten. Snoezelen bevordert de relatie met de verzorger en de omgeving zodat het gedrag positief beïnvloed wordt en een sfeer van veiligheid en geborgenheid ontstaat.

Meer over snoezelen

Waarom is werken op hoogte goed voor het lichaam?

Werken met een hoog- laag bed en verstelbare douchestoel voorkomt onnodige rugbelasting. Door het bed en- of de douchestoel op de juiste werkhoogte in te stellen laat je een betere houding van de rug toe. De tijdsduur dat de rug meer dan 30° gebogen of gedraaid wordt, neemt met 38% drastisch af.

Bekijk onze hoog-laagbedden

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren