Score Ergo 2300 Cleanroom

Art.nr. SCKT010.100169
De Score Ergo 2300 Cleanroom met synchroonmechaniek is een ergonomische bureaustoel geschikt voor in cleanrooms.
Lees meer..
Informatie aanvragen
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Omschrijving

Score

De Score Ergo 2300 Cleanroom met synchroonmechaniek is een ergonomische bureaustoel voor stofvrije ruimten. Een juiste ondersteuning van het lichaam is zeer belangrijk om klachten te voorkomen.

Met synchroonmechaniek

Het gepatenteerde Synchroonmechaniek zorgt voor een gelijktijdig verstelling van de rug- en zitvlak. De tegendruk van de rugleuning is instelbaar. Het synchroonmechaniek van de stoel kan vast worden gezet.

Cleanroom

De bureaustoel is geschikt voor cleanrooms. De ergonomische bureaustoel verspreid en trekt geen stof aan. Bovendien is de zitting voorzien van een Hepa filter, die zorgt ervoor dat bij verplaatsing van lucht door zitten en verzitten geen stof wordt verspreid. De Score Ergo 2300 Cleanroom houdt stofvrije ruimten stofvrij.

Aanbevolen door professionals

  • Met synchroonmechaniek
  • Geschikt voor cleanrooms
  • Met Hepa filter

Specifications

Lichamelijke klachten (Lage) rugklachten
Type werkplek Flexwerkplek, Vaste werkplek, Zorgomgeving, Industriële werkomgeving
Zithoekverstelling Verstelbare zithoek
Rughoekverstelling Ja
Gewichtsinstelling Ja
Instelmogelijkheden Hoek rugleuning (onafhankelijk van zitting), Hoogte zitting
Bedieningsmogelijkheid Handbediening
Type bekleding ESD
Kleur Zwart
Minimale zithoogte 46 cm
Maximale zithoogte 59 cm
Minimale zitdiepte 46 cm
Breedte zitting 46 cm
Rugleuning Ja
Armleggers Op aanvraag
Neksteun Nee
Type onderstel Gepolijst aluminium kruisvoet
Wielen Voor harde vloer

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Cleanroomstoelen

Kunnen matrassen bijdragen aan transfer- en tijdreductie?

Onze matrassen voorkomen of genezen effectief decubitus (doorligplekken). Dit wordt bereikt door te zorgen voor een optimale drukverdeling en het gebruik van diverse soorten hoogwaardig schuim opgesteld in verschillende lagen. De drukverdeling kan per zone van het matras variëren door de diepte, lengte en breedte van de profilering aan te passen. In en tussen de verschillende lagen schuim wordt gezorgd voor een optimale ventilatie. Door de modulaire opbouw van sommige matrassen is het mogelijk om onderdelen te vervangen, wat tijd en kosten bespaard.

Bekijk onze matrassen

Kunnen sta-opstoelen bijdragen in het minimaliseren van fysieke belasting?

Sta-opstoelen minimaliseren fysieke belasting van de verzorgende medewerkers en bevorderd de zelfredzaamheid van de bewoners. Door het unieke sta op systeem kan de gebruiker zelfstandig opstaan en weer gaan zitten. Til- en transferhandelingen worden tot het minimum gereduceerd. Bewoners worden minder afhankelijk van verzorging waardoor er meer tijd over blijft voor andere werkzaamheden, dus naast besparing van fysieke belasting bespaart uw organisatie kostbare tijd.

Bekijk onze sta-op-stoelen

Hoe kan ik de fysieke belasting bij het aanschuiven van eetkamerstoelen tot het minimum reduceren?

Het aanschuiven van eetkamerstoelen gaat veelal gepaard met grote fysieke belasting bij het verplegend en verzorgend personeel. De overheid streeft naar zoveel mogelijk onafhankelijkheid voor de patiënt. Daar waar de patiënt zelf handelingen kan verrichten, is het niet de bedoeling dat verpleegkundigen dit doen. Door de eetkamerstoel aanschuifmodel behoort dit tot het verleden. Onze eetkamerstoel aanschuifmodel maakt het zelfstandig aanschuiven gemakkelijk, indien er toch hulp van een verzorgende bij nodig is wordt de fysieke belasting tot het minimum gereduceerd.

Bekijk onze verplaatshulpmiddelen

Wat betekent Decubitus?

Decubitus zijn wonden die ontstaan bij mensen die langdurig in dezelfde houding liggen of zitten. Wonden ontstaan doordat kleine bloedvaatjes dichtgedrukt worden, waardoor het weefsel te weinig zuurstof en voedingstoffen krijgt. Daardoor sterft het weefsel af. Decubitus wordt ook wel druknecrose, doorligwonden, doorligplekken, drukwonden of bedzeer genoemd.

Bekijk onze oplossingen

Hoe is snoezelen ontstaan?

Snoezelen is ontstaan naar aanleiding van het gevoel van onmacht bij verzorgers ten gevolge van de beperkte communicatie die mogelijk is met dementerende mensen en mensen met een verstandelijke beperking. Deze gevoelens van onmacht namen af toen men ontdekte dat er verbetering mogelijk was. Door het gestructureerd prikkelen van zintuigen ontstaan er concrete aanknopingspunten voor het aanbieden van activiteiten en het leggen van contacten. Snoezelen bevordert de relatie met de verzorger en de omgeving zodat het gedrag positief beïnvloed wordt en een sfeer van veiligheid en geborgenheid ontstaat.

Meer over snoezelen

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren