De zin en onzin van ergonomische muizen

Art.nr. workshop-1
Informatie aanvragen

Direct gratis advies: 03 808 43 99 of 
laat u bellen door een deskundige
Als arbodeskundige, ergonomisch adviseur, inkoper of HR medeweker kun je te maken krijgen met werkgerelateerde lichamelijke klachten bij medewerkers. Oorzaak van de klachten zijn statische repetitieve werkzaamheden.

De veelvoorkomende namen voor deze klachten zijn RSI en KANS klachten. Beeldschermwerk is een van de oorzaken van deze klachten. Het muisgebruik is hierbij een belangrijke oorzaak.

Omschrijving

Er bestaan verschillende soorten ergonomische muizen. Welke muis is het meest geschikt voor bepaalde taken en bij bepaalde klachten te gebruiken? In deze workshop krijg je hierop een antwoord.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de workshop leer je welke klachten veel voorkomen bij beeldschermwerk. Hoe kun je deze klachten herkennen? En nog belangrijker hoe kun je deze klachten voorkomen bij medewerkers? We geven toelichting op muizen uit alle categorieën en je kunt alle muizen testen. Ook de efficiency van de verschillende muizen komt aan bod. Na afloop van de workshop kun je voor de medewerkers de juiste ergonomisch muis kiezen en preventief de goede muis inzetten.

Leerdoelen

  • Na de workshop herken je klachten gerelateerd aan beeldschermwerk.
  • Na de workshop kies je de juiste ergonomische muis bij de verschillende klachten.
  • Na de workshop ken je de verschillende categorieën ergonomische muizen.
  • Na de workshop weet je welke muizen je kunt inzetten voor preventief arbobeleid.

Wat kost het?

Voor € 199 (excl BTW) kun je deelnemen aan deze interactieve workshop. Naast een leerzame en gezellige middag krijg je een uitgebreide lunch, lesmateriaal en we sluiten af met een gezellige borrel.

Op dit moment staat er geen workshop De zin en onzin van ergonomische muizen gepland. Wel kunnen wij een incompany workshop organiseren. Wij verzorgen dan op locatie deze workshop. Vraag naar de mogelijkheden!

Downloads

Productsheet≈1 MBPDFDownloaden