Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Health2Work proefplaatsing

Wil je zeker weten of een product aan je verwachtingen zal voldoen? Geen probleem! Je kunt (bijna) al onze producten gratis 30 dagen testen in je eigen werkomgeving. Via onze webshop is het aanvragen van een proefplaatsing heel eenvoudig. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe de proefplaatsing in zijn werk gaat.


Hoe gaat een proefplaatsing in zijn werk?

1. Kies een gratis proefbestelling

Geef ons door welk product je gratis 30 dagen wilt testen. Je kunt eenvoudig een product uit onze webshop selecteren en op de proefplaatsingsknop klikken. Ook telefonisch 03 808 43 99 kunnen we de proefbestelling aannemen.


2. Gratis bezorging en persoonlijk advies

Zodra je bestelling verwerkt is, sturen we het product kosteloos naar je toe. Voor producten zoals een ergonomische bureaustoel geldt dat wij de stoel gratis voor je komen instellen. We geven je dan meteen advies over hoe je het product het beste kunt gebruiken. Hiervoor maken we een afspraak.


3. Snelle leveringen uit voorraad

Omdat we uit voorraad kunnen leveren, kun je je bestelling al gauw verwachten. De termijn waarbinnen wij leveren is maximaal 5 werkdagen voor de producten uit voorraad. In de praktijk betekent dit dat de producten die op voorraad zijn binnen 24 uur bij je worden afgeleverd.


4. 100% tevredenheidsgarantie

Aan het einde van de proefperiode beslis je of je het product wilt houden of aan ons terugstuurt. Wij doen er alles aan om optimale kwaliteit te leveren, daarom bellen we jou na ongeveer twee weken om de tevredenheid te bespreken. Bevalt het product en wil je het behouden, dan kun je overgaan tot betaling van de factuur die we je dan toesturen.

Als een product niet voldoet aan jouw verwachtingen en je dit binnen 30 dagen na levering aan ons kenbaar maakt via de chat, door te bellen naar 03 808 43 99 of via info@health2work.be, dan zoeken we samen naar de oplossing die wél bij je past. Heb je het product al betaald? Dan krijg je uiteraard het volledige bedrag teruggestort op je rekening.


Direct advies nodig?

Bel 03 808 43 99 voor persoonlijk advies of vul het advies aanvraag formulier in