Alles voor een gezonde thuiswerkplek

Hoe zorg ik voor een ergonomische werkplek voor mijn medewerkers? Het belang van een goede werkplek wordt vaak onderschat bij thuiswerken. Een verkeerd ingestelde werkplek kan zorgen voor rug-, nek- en armklachten.

Nu thuiswerken voor veel mensen een structureel onderdeel van de werkweek lijkt te worden, groeit de vraag naar ergonomisch verantwoorde thuiswerkplekken. Health2Work faciliteert en denkt mee over slim thuiswerken, zodat medewerkers gezond en efficiënt aan de slag blijven en werkgevers volledig ontzorgd worden.

Gratis stappenplan gezond thuiswerken
Gratis stappenplan gezond thuiswerken

Wil je informatie over hoe je thuis efficiënt en gezond kunt werken? Ons Stappenplan Gezond Thuiswerken staat boordevol tips over pauzes, afleiding en concentratie, werkplekinstellingen en andere adviezen over thuiswerken.

Eigen bestelomgeving voor jouw medewerkers
Eigen bestelomgeving voor jouw medewerkers

Alles tot in de puntjes geregeld! Via een klantspecifiek bestelportaal kunnen medewerkers eenvoudig een keuze maken uit verantwoorde producten voor de thuiswerkplek. Omdat iedere klant uniek is, richten we het portaal volledig naar wens in.

Flyer gezond thuiswerken

Naast het faciliteren van ergonomisch verantwoorde thuiswerkplekken komt er meer kijken bij gezond thuiswerken. Health2Work heeft hiervoor een concept ontwikkeld, waarin wij alle zorgen rondom het thuiswerken wegnemen.

Productassortiment
Productassortiment

Maak kennis met ons uitgebreide aanbod voor de thuiswerkplek. Wist je dat je al onze producten 30 dagen gratis mag uitproberen?

Bestelproces: simpel & snel
Bestelproces: simpel & snel

Eenvoudig en snel een goede werkplek thuis, met behulp van 4 stappen.

Kies de betalingsmethode die bij jouw situatie past

Koop
Koop

Door de aanschaf van thuiswerkplekken ben en blijf je zelf eigenaar.

Huur
Huur

Tijdelijk kantoormeubilair nodig? Blijf flexibel en huur een volledige ergonomische werkplek.

Thuiswerkplek as-a-service
Thuiswerkplek as-a-service

Betaal alleen voor het gebruik van de thuiswerkplek. Met de thuiswerkplek-as-a-service betaal je een vast bedrag per maand.

Lees ook onze blogs!

Het Circulaire Ontmoetingskantoor

Ben jij ook benieuwd hoe het Circulaire Ontmoetingskantoor eruit komt te zien? Lees dan nu het gratis kennisdocument Het Circulaire Ontmoetingskantoor, met onze visie op het kantoor van de toekomst.