Workshops

Vanuit de Health2Work kennisbank worden trainingen, workshops en voorlichtingen aangeboden op het gebied van gezond en efficiënt werken. Health2Work werkt hierin samen met verschillende externe deskundigen. Health2Work is specialist in productergonomie. Echter zijn wij er ons van bewust dat productergonomie slechts een schakel is binnen het hele proces. Om het totale proces te optimaliseren, is kennis nodig vanuit diverse invalshoeken. Deze kennis bieden wij via de Health2Work kennisbank.

Erkende opleidingsinstelling

Health2Work is een samenwerkingsverband aangegaan met Alimento. Alimento is een beroepsvereniging van de Belgische voedingsindustrie.


Voorbeelden van bedrijven zijn:

  • Horecabedrijven;
  • Koekjesfabrieken;
  • Brouwerijen en frisdrankproducenten;
  • De zuivelsector;
  • De vleesverwerkende nijverheid.

De leden van Alimento krijgen hun opleiding of een deel ervan terugbetaald bij erkende en gekende opleidingen van hun. Health2Work is een erkende opleidingsinstelling voor een opleiding in het kader van ergonomie.


Incompany workshops

Naast workshops waar iedereen zich voor in kan schrijven organiseren wij ook incompany workshops. Dit zijn geheel verzorgde workshops bij jou op locatie. Een training op elk gewenst moment, op de wijze die voor jou en je collega’s het beste past.

Welke workshop past bij jou?

Bel 03 808 43 99 voor persoonlijk advies of vul het adviesformulier in.