Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Terugsturen

Terugsturen proefplaatsing

Ben je niet tevreden na de proefplaatsing? Je mag het product binnen 30 dagen na ontvangst retour sturen. Bij het product is een pakbon toegevoegd, dit is ook het retourformulier. Deze (of een kopie van de) pakbon ontvangen we graag retour, inclusief de reden van retour. Zodat wij onze service kunnen verbeteren. Ook kun je het retourneren van je product via de chat of telefonisch aan ons doorgeven via 03 808 43 99.

Terugsturen bestelling

Wij hopen dat je tevreden bent met jouw bestelling en er veel plezier van zult hebben. Echter kan het voorkomen, dat er iets is misgegaan met de bestelling. Is er een verkeerd product opgestuurd, is het product defect aangekomen of is het tijdens het gebruik stuk gegaan? Wij lossen dit graag voor je op! 

Wat moet je hiervoor doen?

Vul onderstaand formulier in en verstuur de aanvraag. Wij beoordelen je retouraanvraag. Bij goedkeuring krijg je een formulier per e-mail toegestuurd. Dit formulier voeg je toe aan het retourpakket.


De retourzending* mag je sturen naar:

Health2Work t.a.v. retourontvangst
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge

* De retourzending is voor eigen rekening. Als je een bureaustoel en/of tafel op proef hebt, halen onze servicemedewerkers deze kosteloos weer op. Neem in dat geval contact ons via 03 808 43 99.

Retourformulier
Artikel- of ordernummer