‘Health2Work believes the world would be a better place if a healthy working environment increased fun and job satisfaction making people happier and more productive.’

Wie is Health2Work?

Health2Work is één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in Nederland met als doel het adviseren over en verzorgen van gezonde en efficiënte werkomgevingen. Bij Health2Work gaat het altijd over gezond en efficiënt werken en volop energie hebben om in je werkomgeving optimaal te presteren. Daardoor krijg je zin in de volgende werkdag, waarbij Health2Work jou voorziet van de juiste materialen en de juiste sfeer. Een oplossing voor iedereen, in elke werkomgeving en in elke levensfase.

Ons DNA

Het DNA van Health2Work kenmerkt zich door duidelijkheid en no-nonsense. Een man een man, een woord een woord, waarbij diepgaande kennis van ergonomie de basis is van onze platte organisatie. Bij Health2Work werken klantgerichte bevlogen medewerkers, die innovatief en snel handelen.

Business units

Health2Work bestaat uit vier business units, waarbij ergonomie de basis is bij iedere business unit.

  • Kantooromgeving
  • Zorgomgeving
  • Industriële werkomgeving
  • Ergonomie en slimme totaalinrichting

Waarom Health2Work?

Health2Work is een van de grootste leveranciers op het gebied van productergonomie in Nederland. Onze ergonomische adviseurs komen vanuit een van de vier vestigingen graag langs voor deskundig advies. Health2Work heeft kennis van zaken en biedt de beste oplossing voor de lange termijn. De belangrijkste uitgangspunten zijn ergonomie en efficiency. Naast de individuele oplossingen, verzorgen wij ook het volledig verantwoord en ergonomisch inrichten van kantooromgevingen.

  • Snelle levering uit voorraad

Health2Work is voorraadhoudend en kan daardoor zeer snel leveren. Voor producten uit onze depots is de levertermijn maximaal 5 werkdagen. In de praktijk bezorgen we vaak binnen 48 uur. Onze servicemedewerkers rijden dagelijks door het hele land en stellen bureaustoelen persoonlijk in. Zo weten wij zeker dat je goed zit.

  • Gratis proefplaatsing

De gratis proefplaatsing is een van de unieke sterke punten van Health2Work. Je kunt al onze producten 30 dagen gratis op proef in de eigen werkomgeving testen, zonder aankoopverplichting.

  • 100% tevredenheidsgarantie

Klanttevredenheid en het leveren van kwaliteit staan bij ons voorop. Daarom geven wij 100% tevredenheidsgarantie op aangeschafte producten. Als een product niet aan de verwachtingen voldoet en je dit binnen 30 dagen na levering kenbaar maakt, krijg je het aankoopbedrag terug. We zoeken dan samen naar een oplossing die wel bij jou past. Is er een probleem met een product dan komt een van onze servicemedewerkers snel langs.

Onze medewerkers

Het succes van onze organisatie is te danken aan gemotiveerd en betrokken personeel. Met een vakkundig en enthousiast team blijven we onze marktpositie versterken en onze service continu verbeteren.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren