Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Werkplekanalyse Individueel - curatief (zorg)

De gezondheidszorg vraagt veel van haar werknemers, wat regelmatig leidt tot verzuim. Maar daar is een oplossing voor. Een zorg werkplekanalyse biedt inzicht in jouw fysieke belasting. Onze ergonomisch adviseurs begeleiden je bij het verminderen van klachten en laten zien hoe je jouw werk zonder ongemak kunt uitvoeren. Door optimaal gebruik te maken van jouw werkplek en beschikbare hulpmiddelen, wordt de kans op fysieke klachten aanzienlijk verminderd.

Positieve gevolgen voor jou en de patiënt

De voordelen van een werkplekanalyse reiken verder dan alleen jouw welzijn. Door adviezen te ontvangen die jouw werk verlichten en klachten voorkomen, vermindert niet alleen jouw kans op verzuim, maar ook de stress en werkdruk voor je collega's. Dit heeft directe voordelen voor jouw patiënten, die kunnen genieten van een rustigere en comfortabelere zorgervaring, omdat jij zonder klachten je werk kunt doen!


Waarom kiezen voor een werkplekanalyse door Health2Work?

Onze werkplekanalyses bieden deskundig en op maat gemaakt advies, zodat jij jouw werk op de beste manier kunt uitvoeren met de beschikbare hulpmiddelen. Onze ergonomisch adviseurs geven praktische en direct toepasbare adviezen die je meteen in de praktijk kunt brengen. En met ons ergonomiepaspoort heb je altijd al jouw persoonlijke tips en adviezen binnen handbereik.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens de werkplekanalyse onderzoeken onze ergonomisch adviseurs jouw werkplek. We kijken naar je bewegingen tijdens verschillende handelingen en hoe je gebruikmaakt van de beschikbare hulpmiddelen. Op basis hiervan ontvang je praktische tips over houdingen, werktechnieken en het gebruik van hulpmiddelen. Het resultaat? Een vrijblijvend advies op maat om jouw werkomgeving te optimaliseren.

Voordelen van de werkplekanalyse

  • Curatief en oplossingsgericht
  • Praktische aanbevelingen
  • Persoonlijk advies