Projectinrichting

Hebben jullie plannen om de werkplekinrichting te veranderen? Vergeet niet dat je werkomgeving naast design en uitstraling ook bedoeld is om medewerkers prettig en functioneel te laten werken!

Vrijblijvend advies Referenties

Kantooromgeving

In een goed ingerichte kantooromgeving kunnen medewerkers optimaal presteren. Daarom bieden wij complete kantooromgevingen die passen bij de taken van medewerkers en afgestemd zijn op de medewerkers.

Zelf inspiratie opdoen

Zorgomgeving

Wij streven ernaar een gezonde, prettige en stimulerende zorgomgeving te creëren voor de medewerkers en bewoners. Een vitale en comfortabele leef- en werkomgeving dragen bij aan betere kwaliteit en kwantiteit van leven.

Zelf inspiratie opdoen

Slimme totaalinrichting

Door goed rekening te houden met de werkprocessen en individuele medewerkers kan een gezonde en efficiënte werkplek worden gerealiseerd. Van vloer tot plafond en alles ertussenin, kun je bij ons terecht.

Zelf inspiratie opdoen

Activiteitgerelateerd werken

Health2Work combineert als geen ander design en ergonomie in één concept om zo slimme totaalinrichting te verzorgen bij onze klanten. Door vooraf goed rekening te houden met de werkprocessen (activiteiten) en individuele medewerkers kan preventief een gezonde en efficiënte werkplek worden gerealiseerd. Dit noemen wij “slimme totaalinrichting”. Wij streven naar gezond en efficiënt werken om volop energie te hebben om in je werkomgeving optimaal te presteren. Daardoor krijg je zin in de volgende werkdag, waarbij Health2Work jou voorziet van de juiste materialen en de juiste sfeer. Een oplossing voor iedereen, in elke werkomgeving en in elke levensfase. Jullie bedrijf een productieve en gezonde werkomgeving geven dat is ons doel.

Onze visie

De combinatie van ergonomie en design is de perfecte basis voor functioneel meubilair. Ervaring heeft ons geleerd dat geen mens hetzelfde is en werkplekken daarom cultuur en taak afhankelijk ingericht moeten worden. Concentratie werk op een stilte werkplek uitvoeren, overleggen in ontmoetingsruimtes of bellen in een belcel, alles is mogelijk.

Voorbeeld van projectinrichting

Door mee te denken met werkprocessen kunnen wij een optimale kantoorinrichting verzorgen. De doorlooptijd van een project is natuurlijk sterk afhankelijk van de omvang. Wensen worden vertaald in plannen, onderaannemers geïnstrueerd en meubilair besteld. Dit is de werkwijze die onze projecten onderscheiden. Geen project is hetzelfde zoals je kunt zien in onderstaande referenties.

AB Vakwerk Dokkum

AB Vakwerk is één van de snelst groeiende organisaties op het gebied van arbeidsbemiddeling in Noord-Nederland. In het verlengde van de inrichting van het nieuwe kantoor van AB Vakwerk te Sneek, mochten wij ook de locatie in Dokkum inrichten volgens het nieuwe concept.

Lees verder...

CSK Food Enrichment Leeuwarden

CSK Food Enrichment levert zuivelingrediënten aan de voedingsmiddelenindustrie. Met een track record van meer dan 100 jaar in de Nederlandse zuivel is CSK inmiddels uitgegroeid tot een internationale business-to-business-speler.

Lees verder...

Lyaemer Wonen Lemmer

Lyaemer Wonen is een woningcorporatie in Lemmer en omgeving. Lyaemer heeft een gevarieerd en modern bestand van ruim 1600 woningen in de gemeente De Fryske Marren. De organisatie heeft de huurders hoog in het vaandel en wil dat graag laten zien.

Lees verder...

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren