Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Stoelreparatie

Goed onderhoud van je bureaustoel voorkomt defecten, maar soms gaat er alsnog een onderdeel kapot. Dat is vervelend want daardoor kun je niet meer optimaal van je stoel gebruik maken. Health2Work kan je stoel voor je repareren.

Waarom stoelreparatie?

Een bureaustoel bestaat uit veel onderdelen. Als zo'n onderdeel kapot gaat, betekent dit niet meteen dat de stoel afgeschreven is. Met een stoelreparatie wordt een stoel weer als vanouds. Je verlengt met de reparatie de levensduur van de stoel en je bespaart onnodige kosten, omdat je geen nieuwe stoel hoeft aan te schaffen.

Waarom stoelreparatie door Health2Work?

Health2Work zorgt er niet alleen voor dat jouw stoel gerepareerd wordt. Na de reparatie stelt onze monteur de stoel opnieuw voor je in. Zo weet je zeker dat je stoel niet alleen op de juiste manier gerepareerd is maar dat je ook weer op de juiste manier op je stoel zit! Ook bespreekt onze onderhoudsmonteur meteen na het uitvoeren van de werkzaamheden of de reparatie naar wens is verlopen.


Reparatie van de zorgstoel

Onze onderhoudsmonteurs repareren niet alleen bureaustoelen maar ook zorgstoelen. Mocht een onderdeel van jouw zorgstoel, of de zorgstoel van jouw cliënt kapot zijn dan kan onze monteur deze repareren. Ook hiermee kun je de onnodige kosten van een nieuwe zorgstoel voorkomen.

Voordelen van de stoelreparatie

  • Kostenbesparing
  • Verlenging van de levensduur van de stoel

Werkwijze

Onze onderhoudsmonteurs komen, indien nodig, vooraf langs voor een inventarisatie van de reparatiewerkzaamheden. Na deze óf een telefonische inventarisatie ontvang je een offerte op maat met daarin de datum waarop we de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Indien mogelijk wordt jouw stoel op locatie gerepareerd, maar mocht het defect ernstiger zijn, dan wordt de stoel meegenomen ter reparatie. Onze monteurs repareren indien mogelijk iedere stoel, voor iedere werkomgeving en van ieder merk!