Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Meubilair revitaliseren

Zijn de meubels in jouw bedrijf toe aan vervanging of een opfrisbeurt? Het vervangen van al het meubilair is een grote investering. Door bestaande meubels een opknapbeurt te geven, kun je kosten besparen en tegelijk je werkomgeving een frisse uitstraling geven.

Waarom meubels revitaliseren?

Veel meubels zijn tegenwoordig van hoge kwaliteit: de meeste onderdelen gaan 10 tot 15 jaar mee. De onderstellen van bureaus en de kunststof en metalen onderdelen van bureaustoelen gaan zelden kapot. Door bijvoorbeeld alleen de bureaubladen te vervangen en de onderstellen opnieuw te gebruiken, is het redelijk eenvoudig om kostenefficiënt de inrichting van je werkomgeving op te frissen en te revitaliseren. Als de bureaus vervolgens ook voorzien worden van geïntegreerde aansluitingen voor elektriciteit en internet dan voldoen ze aan alle moderne eisen. Hetzelfde geldt voor bureau- en vergaderstoelen, waarvan de bekleding vaak onderhevig is aan slijtage. Zelfs als er gaten in het schuim zitten, kunnen we dat in de meeste gevallen repareren. Na het herstofferen zijn de stoelen weer als nieuw en kunnen ze weer jaren mee! Een koste efficiënte en duurzame oplossing dus.

Waarom meubels laten revitaliseren door Health2Work?

Als partner van MVO-Nederland (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), zet Health2Work zich onder andere in voor duurzaam ondernemerschap. Health2Work is daarom een groot voorstander van het revitaliseren van meubels, en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij weer jaren met je meubels vooruit kunt. Een nieuw bureaublad, nieuwe onderdelen of bekleding van een bureaustoel: veel is mogelijk!

Voordelen van revitaliseren van meubels

  • Duurzaam
  • Kostenbesparing
  • Verlenging van de levensduur van de meubels

Werkwijze

Nadat geïnventariseerd is welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, halen onze medewerkers de meubels bij je op. Soms kunnen de werkzaamheden op locatie uitgevoerd worden en kun je meteen weer gebruik maken van je stoel. Soms zijn de werkzaamheden uitgebreider en ben je je stoel iets langer kwijt. Zodra de meubels opnieuw gestoffeerd zijn of voorzien van nieuwe onderdelen, worden ze weer bij je teruggebracht.