Kennis over gezondheid en vitaliteit in de werkomgeving: wij vinden dat we die moeten delen! Dit doen we dan ook door middel van blogs en workshops, onze Ergonomiegids en onze medewerkers! Met onze kennis en expertise zetten we ons in om een oplossing te vinden voor jouw fysieke klacht of om te voorkomen dat je klachten krijgt. Met praktische tips over ergonomisch werken kun je nu én in de toekomst klachtenvrij aan het werk!
Hoe pas je productergonomie effectief toe binnen jouw organisatie? En hoe kunnen medewerkers daardoor gezonder en efficiënter werken? In deze workshop komen alle aspecten van productergonomie aan bod. Je krijgt informatie over onder andere de toepassing muizen, toetsenborden en laptopstandaards.
Accreditatie: 2 PE-punten
Bekijk workshopHoe kun je medewerkers overtuigen van het belang van een goede werkhouding en verstandig gebruik van hulpmiddelen? Hiervoor krijg je tijdens deze workshop handvatten. Daarnaast onderzoeken we de rol en bijdrage van ergonomie in ingewikkelde casussen.
Accreditatie: 7 accreditatiepunten
Bekijk workshopLang zitten is risicovol dus meer bewegen tijdens een werkdag is absolute noodzaak. Tijdens deze workshop leer je meer over dynamisch werken en ontdek je hoe je als professional deze manier van werken kunt stimuleren.
Accreditatie: 4,5 accreditatiepunten
Bekijk workshopAls arbomedewerker krijg je te maken met vragen over gezond zitten vanuit de organisatie. Tijdens deze workshop willen we je handvatten geven om hierop een goed antwoord te geven.
Bekijk workshopIn de workshop Tillen en transfers staat de praktische toepassing hiervan centraal. De training is geschikt voor paramedici zoals ergotherapeuten, fysiotherapeuten, Mensendieck en Cesar therapeuten, maar ook voor professionals op het gebied van arbeid, zoals arbeidsdeskundigen.
Tijdens de workshop Transfers en positioneren van obese cliënten doe je theoretische en praktische kennis op over obesitas. Je leert de belangrijkste kenmerken van het natuurlijke bewegingspatroon van obesitas cliënten en je oefent met een risicobeoordeling van de omgeving van de cliënt.
Bekijk workshopHoe voorkom je fysieke overbelasting bij zorgverleners en hoe vergroot je de zelfredzaamheid van zorgvragers? Tijdens de workshop steunkousen komen alle facetten aanbod.
Bekijk workshopSpraakherkenning helpt om efficiënter te werken met de computer. Voor wie is spraakherkenning geschikt? Hoe veel sneller werkt spraakherkenning dan een normaal toetsenbord en muis? Welke vormen van spraakherkenning en digitaal dicteren zijn er? Dat leer je tijdens deze workshop.
Bekijk workshop