Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

De Health2Work blog

Health2Work wil jou graag overtuigen van het belang van een gezonde, ergonomisch ingerichte werkplek. Dit proberen we te doen door middel van bijvoorbeeld trainingen, workshops en voorlichtingen, maar ook door middel van onze blogs. In onze blogs delen wij kennis over gezond en efficiënt werken want we willen graag dat jij op zo’n manier werkt dat je energiek en vitaal je dag begint én eindigt! In onze blogs lees je onder andere over goede werkhoudingen, de laatste ontwikkelingen in de ergonomie en slimme ergonomische oplossingen. Ook lees je hoe onze klanten met een specifieke hulpvraag heeft geholpen of hoe je je bureau goed instelt.

Hygiëne en fysieke belasting in de zorg

Hygiëne en fysieke belasting in de zorg

Op dit moment is de druk op de zorg ongekend hoog en daarmee ook de fysieke belasting. Hulpmiddelen zijn noodzaak om het werk vol te houden. Daarnaast zijn de risico’s op kruisbesmetting hoog. Health2work heeft producten die het werk verlichten en kruisinfecties voorkomen.

5
Contactloos afleveren

Contactloos afleveren

Met name in deze tijd is een ergonomische werkplek belangrijk. Daarom kan je vanaf nu je product contactloos laten bezorgen.

3 min
Hoe kun je gezond thuiswerken?

Hoe kun je gezond thuiswerken?

Thuiswerken is op dit moment zeer actueel. Dit heeft te maken met het coronavirus en het advies van het RIVM om thuis te werken indien mogelijk. Veel werkgevers hebben een thuiswerkbeleid, waarin zij werknemers voorzieningen bieden om gezond thuis te werken. Maar ook veel bedrijven hebben hier geen afspraken over gemaakt.

7 min
Nieuwsupdate: maatregelen Coronavirus

Nieuwsupdate: maatregelen Coronavirus

Het COVID-19 virus is het onderwerp van de dag en verspreidt zich snel. Health2Work heeft besloten aanvullende maatregelen te nemen om het besmettingsrisico van het coronavirus te verlagen. Het welzijn van onze medewerkers en klanten staat voorop.

4 min
Hoe richt je de perfecte thuiswerkplek in?

Hoe richt je de perfecte thuiswerkplek in?

“Ik werk vrijdag altijd van thuis uit.” Dit hoor je werknemers steeds vaker zeggen. Ondanks de toenemende populariteit van telewerken laat de thuiswerkplek vaak te wensen over. Hoe zorg je voor een gezonde, ergonomische thuiswerkplek?

4 min