Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

De Health2Work blog

Health2Work wil jou graag overtuigen van het belang van een gezonde, ergonomisch ingerichte werkplek. Dit proberen we te doen door middel van bijvoorbeeld trainingen, workshops en voorlichtingen, maar ook door middel van onze blogs. In onze blogs delen wij kennis over gezond en efficiënt werken want we willen graag dat jij op zo’n manier werkt dat je energiek en vitaal je dag begint én eindigt! In onze blogs lees je onder andere over goede werkhoudingen, de laatste ontwikkelingen in de ergonomie en slimme ergonomische oplossingen. Ook lees je hoe onze klanten met een specifieke hulpvraag heeft geholpen of hoe je je bureau goed instelt.

Hoe stel ik mijn bureaustoel goed in?

Hoe stel ik mijn bureaustoel goed in?

We krijgen dagelijks de vraag hoe je een bureaustoel op de juiste manier instelt. Met alleen het aanschaffen van een goede bureaustoel ben je er namelijk nog niet. Wanneer je de bureaustoel niet juist instelt biedt de stoel onvoldoende ondersteuning.

5 min
Dag van de Arbeid: stilstaan bij beweging op het werk

Dag van de Arbeid: stilstaan bij beweging op het werk

Op 1 mei vieren we traditioneel de Dag van de Arbeid om de invoering van de 8 urendag te herdenken. De dagindeling zou gelijk verdeeld moeten zijn tussen werken, ontspannen en slapen. Dit evenwicht is cruciaal om de werknemer gezond te houden. Op 1 mei staat Health2Work dus graag even stil bij fysiek welzijn en beweging op de werkvloer.

5 min
Heb jij de juiste zithouding?

Heb jij de juiste zithouding?

Een goede stoel geeft geen garantie dat je er ook goed op zit. Daarom worden stoelen bij levering altijd door één van onze medewerkers persoonlijk ingesteld. Zit jij nog goed of ben je net als Lisa en haar collega’s toe aan een persoonlijke opfriscursus?

3 min
Ergonomische hulpmiddelen voor een goede (thuis)werkplek

Ergonomische hulpmiddelen voor een goede (thuis)werkplek

Naast een ergonomische bureaustoel en een ruim in hoogte verstelbaar bureau zijn een aantal hulmiddelen onontbeerlijk bij het creëren van de ideale thuiswerkplek. Denk maar aan een laptophouder met een verticale muis en een extern toetsenbord.

4 min
Kantoor van de toekomst

Kantoor van de toekomst

Het kantoor heeft het afgelopen jaar een andere invulling gekregen dan alleen de plek waar je komt om te gaan werken. We zien in onze omgeving een duidelijke verandering wanneer het gaat om kantoren en werkplekken. Maar wat gaat dit concreet betekenen voor de huisvestingsstrategie? En welke rol heeft het kantoor in de toekomst?

5 min