Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

De Health2Work blog

Health2Work wil jou graag overtuigen van het belang van een gezonde, ergonomisch ingerichte werkplek. Dit proberen we te doen door middel van bijvoorbeeld trainingen, workshops en voorlichtingen, maar ook door middel van onze blogs. In onze blogs delen wij kennis over gezond en efficiënt werken want we willen graag dat jij op zo’n manier werkt dat je energiek en vitaal je dag begint én eindigt! In onze blogs lees je onder andere over goede werkhoudingen, de laatste ontwikkelingen in de ergonomie en slimme ergonomische oplossingen. Ook lees je hoe onze klanten met een specifieke hulpvraag heeft geholpen of hoe je je bureau goed instelt.

Top 3 ergonomische stoelen voor een gezonde werkplek

Top 3 ergonomische stoelen voor een gezonde werkplek

Heb jij tijdens het werk wel eens nek- of rugklachten? Dit kan komen door je werkplek en het aannemen van een verkeerde houding. Een gezonde werkplek voorkomt en verhelpt klachten. Een belangrijk onderdeel van een gezonde werkplek is een ergonomische stoel. Een ergonomische stoel kan ingesteld worden naar jouw lichaam.

Fysieke (over)belasting in de zorg

Fysieke (over)belasting in de zorg

Door middel van onze slimme hulpmiddelen kunnen we zorgwerkzaamheden verlichten en ervoor zorgen dat de kans op fysieke klachten beperkt wordt. Een voorbeeld van zo'n slim hulpmiddel is de Vikta Komfitilt. In deze blog delen we hoe de Vikta Komfitilt bij kan dragen aan duurzame zorg.

3 min
Een actieve houding op de zitbal

Een actieve houding op de zitbal

De zitbal kom je steeds vaker tegen in werkomgevingen. Ze lijken op van die grote skippyballen. De zitbal is een balansbal en wordt veel gebruikt ter aanvulling op de ergonomische bureaustoel. De oppompbare bal zorgt ervoor dat je continu in beweging bent en stimuleert je de juiste houding aan te nemen.

3 min
Ergonomische bureaustoel voor iedere lengte

Ergonomische bureaustoel voor iedere lengte

Ben je opzoek naar een ergonomische bureaustoel maar ben je langer dan gemiddeld of juist kleiner? Lees dan snel verder!

4 min
24/7 ergonomische ondersteuning

24/7 ergonomische ondersteuning

Op sommige werkplekken wordt er dag en nacht gewerkt, zeven dagen per week. Werkzaamheden die we hiermee associëren zijn bewaking en beveiliging. Doordat men in deze sectoren 24/7 aan de slag is, vragen deze werkomgevingen om aangepast materiaal.