Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Blog categorie: onderwijsomgeving

Gun jezelf een ontfocusmoment

Gun jezelf een ontfocusmoment

Eén ding is zeker: het coronavirus heeft ieders leven ontwricht, op wat voor manier dan ook. Hoe gaan we hiermee om op de werkvloer?

3 min
Veilige bezorging

Veilige bezorging

Bezorgen jullie nog gezien de voorzorgsmaatregelen? Deze vraag kwam deze week enkele keren voorbij. Ook in deze onzekere tijd staan wij voor jullie klaar. Producten worden veilig en met gepaste afstand bezorgd. Je bestelling afhalen? Op afspraak is het mogelijk je pakket af te halen.

3 min
Contactloos afleveren

Contactloos afleveren

In deze tijd is een ergonomische werkplek van belang. Steeds meer mensen zijn genoodzaakt thuis te moeten werken en zijn afhankelijk van hun thuiswerkplek. Om besmetting te voorkomen kun je vanaf nu je product contactloos laten bezorgen.

3 min
30 dagen producten proberen

30 dagen producten proberen

Onze producten gratis uitproberen in je eigen werkomgeving: dat is toch de beste manier om erachter te komen of de producten echt iets voor jou zijn? Wij bieden je de kans om onze producten 30 dagen kosteloos op proef te testen. Benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Wij leggen het uit in deze blog!

2 min
Overbelasting wervelkolom bij smartphone- en laptopgebruik

Overbelasting wervelkolom bij smartphone- en laptopgebruik

Als je op je smartphone kijkt, wordt je wervelkolom voortdurend belast. Als je je nek in een hoek van 30 graden buigt, bijvoorbeeld bij het gebruik van je smartphone, neemt de druk op de wervelkolom toe.

5 min