Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Werkplekanalyse

Ervaar je klachten tijdens het werken maar weet je niet zeker hoe je ze kunt vermijden? Misschien is je werkplek niet op maat gemaakt voor jouw behoeften. Met onze analyse bekijken onze ergonomisch adviseurs jouw werkplek grondig en bieden ze waardevolle inzichten en oplossingen om jouw werkomgeving te optimaliseren.

Waarom een werkplekanalyse?

Een goed ingerichte werkplek heeft een enorme impact op jouw werkervaring. Niet alleen verlicht een goede houding klachten, maar het verhoogt ook je productiviteit, creativiteit en vitaliteit. Vaak zijn we ons niet bewust van houdingen die ons lichaam negatief beïnvloeden. Onze adviseurs laten je zien hoe je houding is en hoe je met de juiste instellingen van meubels en hulpmiddelen je werkhouding aanzienlijk kunt verbeteren.

Waarom kiezen voor Health2Work?

Onze experts bekijken jouw werkplek met een frisse blik en bieden concrete oplossingen om lichamelijke klachten te voorkomen. Met ons ergonomiepaspoort krijg je bovendien handige tips en adviezen, zodat je altijd kunt terugvallen op waardevolle informatie voor een optimale werkervaring. Onze analyses zijn verdeeld in preventieve en curatieve onderzoeken, zowel individueel als in groepsverband.


Preventieve werkplekanalyse

Voorkom klachten met onze korte preventieve analyse, die zowel individueel als in groepsverband kan worden uitgevoerd, in kantoor- of zorgomgevingen.

Curatieve werkplekanalyse

Voorkom klachten met onze korte preventieve analyse, die zowel individueel als in groepsverband kan worden uitgevoerd, in kantoor- of zorgomgevingen.

Ergonomiepaspoort

Alles wat onze adviseurs ontdekken, wordt zorgvuldig vastgelegd in jouw ergonomiepaspoort. Dit is niet alleen een persoonlijk naslagwerk, maar ook een praktische gids om jouw werkplek te optimaliseren en te genieten van een comfortabele werkomgeving.


Voordelen van een werkplekanalyse

  • Meteen inzicht in je werkhouding en werkplek
  • Preventief en curatief
  • Individueel en groepsverband
Direct advies nodig?

Bel 03 808 43 99 voor persoonlijk advies of vul het advies aanvraag formulier in

Advies aanvragen