Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Stoelonderhoud

De bureaustoel is één van de belangrijkste onderdelen op de werkplek. Voor optimaal zitcomfort én een lange levensduur van de stoel is het belangrijk dat je stoel regelmatig onderhouden wordt. Met het stoelonderhoud van Health2Work weet je zeker dat je optimaal gebruik kunt blijven maken van de vele instellingen van je stoel.

Waarom stoelonderhoud?

Als je een goede stoel hebt en de stoel op de juiste manier instelt, kan de stoel alsnog minder zitcomfort geven als je stoel niet goed onderhouden wordt. Als er regelmatig gecontroleerd wordt of alle onderdelen van de stoel nog naar behoren functioneren en instelbaar zijn voor de gebruiker, kan voorkomen worden dat er onderdelen kapotgaan. Tijdens een onderhoudsbeurt worden kapotte onderdelen vervangen zodat de levensduur van de stoel verlengd wordt. Is er al wel een onderdeel kapot? Kies voor een stoelreparatie.

Waarom stoelonderhoud door Health2Work?

Wij combineren een stoelonderhoud vaak met een zitinstructie. Tijdens de instructie wordt de stoel weer goed ingesteld. Doordat je stoel helemaal is nagekeken en je weer weet hoe je je stoel goed instelt, maak je weer optimaal gebruik maakt van alle instelmogelijkheden van je stoel.

Onderhoud van zorgstoelen

Het onderhoud van zorgstoelen vergt een specifieke aanpak. Onze onderhoudsmonteurs weten hoe ze zorgstoelen moeten onderhouden en daarom kan Health2Work ook jouw zorgstoel of de zorgstoel van je cliënt een onderhoudsbeurt geven.

Voordelen van stoelonderhoud

  • Voorkomen van defecten door vroegtijdig onderhoud
  • Onderhoud op locatie
  • Langere levensduur van de stoel

Werkwijze

Onze monteurs komen op locatie om het onderhoud uit te voeren. De stoelen worden gecontroleerd en gesmeerd. Mochten er onderdelen kapot zijn, dan worden deze in overleg vervangen. Als het onderhoud binnen de garantieperiode valt, dan worden defecte onderdelen kosteloos vervangen.